Κυριακή, 26/05/2024 | 02:16

Εκδηλώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας μαθητών της Πρέβεζας για τους νεκρούς των Τεμπών

396 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/03/2023, 3:07 μμ | 0 σχόλια
Κάλεσμα για σιωπηρή διαμαρτυρία το Σάββατο στη Θεοφάνειο από το Εργατικό Κέντρο και τους Ενεργούς δημότες
Τη θλίψη για τους νεκρούς και τη συμπαράστασή τους για τις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη εκφράζουν μαθητές και μαθήτριες σε κάθε γωνιά της χώρας.
Συνολικά 10 σχολεία Γυμνάσια και Λύκεια στην Πρέβεζα βρίσκονται υπό κατάληψη, ενώ το 1ο ΓΕΛ Φιλιππιάδας πραγματοποίησε πορεία και άφησε πανό στο χώρο του δημαρχείου.
Την ίδια στιγμή το Εργατικό Κέντρο και οι Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας καλούς όλους τους φορείς, το Εμπορικό και Τεχνικό Επιμελητήριο, Συνδικάτα, Συλλόγους και πολίτες σε σιωπηρή διαμαρτυρία μπροστά από την Θεοφάνειο Αϊθουσας Τέχνης αύριο Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι.
Όπως αναφέρει το κάλεσμα που συνυπογράφουν οι Χρήστος Δημόπουλος και Χριστίνα Κριτσιμά όλοι μαζί να διατρανώσουμε τη θλίψη μας για τα 57 θύματα ,τους αγνοούμενους και τους τραυματίες και να ζητήσουμε τον καταλογισμό ευθυνών όχι στα λόγια και όχι μόνο με την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού αλλά σε όλους όσοι ευθύνονται για το ξεπούλημα και την πλήρη εγκατάλειψη των ελληνικών σιδηροδρόμων, χωρίς συστήματα ασφαλείας, με μειωμένο και ανεκπαίδευτο προσωπικό και χωρίς πιστοποιήσεις.
ΠΗΓΗ-φωτό: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα