Τρίτη, 16/04/2024 | 22:56

Petanque Club Preveza 2021 Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας: Όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα!

452 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/02/2023, 10:27 πμ | 0 σχόλια

Μια υπέροχη βραδιά με κοπή…2ης Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου ο Α.Γ.Σ. στο εστιατόριο  “Ελλ’ οίνων γεύσεις” στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην παραλία Πρέβεζας ο ΑΓ.Σ. Πρέβεζας Petanque Club Preveza 2021.

 

Ήταν μια βραδιά που την χάρηκαν ιδιαίτερα οι αθλητές και τα μέλη του συλλόγου και την τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ενώ αντί του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστομου την πίτα έκοψε ο ιερέας του Αγίου Χαραλάμπους πατήρ Κωνσταντίνος, ο οποίος τον αντικατέστησε.

Δύο ήταν οι τυχεροί της βραδιάς με τα φλουριά, ο Δημήτρης Κώτσης και ο Σωτήρης Παπαγεωργίου. Να είναι πάντα τυχεροί στη ζωή τους να έχουν υγεία και πολλές χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές.  Βέβαια στη φωτογραφία το φλουρί του Δημήτρη είναι Χρυσό και του Σωτήρη, Αργυρό, αλλά αυτά είναι από τα ωραία… κόλπα του συλλόγου!

Σε ένα γιορτινό κλίμα οι αθλητές και τα μέλη του συλλόγου αντάλλαξαν ευχές για υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες για το νέο έτος!

Ο ΑΓΣ Πρέβεζας Petanque Club Preveza 2021 που έκανε περήφανη την Πρέβεζα αφού είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος, έδωσε το στίγμα του και το μότο του με μοναδικό σύνθημα:

“Την ομοιογένεια, οικογένεια και ότι όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα !!!
Καλή χρονιά στο σύλλογο τους αθλητές, τα μέλη του και τους φίλους και φίλες του και να συνεχίζει να κάνει περήφανη την Πρέβεζα με τις επιτυχίες του!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα