Σάββατο, 20/04/2024 | 00:55

Τρελό Πανηγύρι με τον “Αποκριάτικο γάμο” του Καρναβαλικού Κομιτάτου-Σκόρπισε κέφι σε όλη την Πρέβεζα

1250 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/02/2023, 11:31 πμ | 0 σχόλια

 

Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς το απόγευμα στη Λ.Ειρήνης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου για τον “Αποκριάτικο Γάμο” του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Ο πατέρας (Σπύρος) παρέδωσε στον γαμπρό (Κώστας) τη νύφη (Θωμάς) λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ παράλληλα ακούγονταν Ελληνική και ξένη Αποκριάτικη μουσική αλλά φυσικά και τραγούδια γάμου. Η… νύφη ξεσάλωσε το ίδιο και ο γαμπρός με χορούς και τσαλιμάκια, ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο… Παππάς που θα τελούσε το μυστήριο (Βαγγέλης England). Εντυπωσιακό το ζευγάρι, εντυπωσιακός ο Παππάς, εντυπωσιακός ο κόσμος που συμμετείχε, απλά ήταν λίγο…μικρός ο σταυρός που κουβαλούσε ο… πάτερ, του χρόνου να είναι λίγο πιο…μεγάλος!

Από τη Λεωφόρο Ειρήνης σχηματίστηκε αυτοκινητοπομπή, χαρτοπόλεμος σερπαντίνες αλλά και ρύζι έπεσαν κατά πολλά κιλά, η αυτοκινητοπομπή με μουσικές διέσχισε Λ.Ειρήνης. Λ. Ιωαννίνων, Σπηλιάδου, Παναγή Τσαλδάρη, πήγε σε γειτονιές και συνοικίες της Πρέβεζας, με τον κόσμο γεμάτο χαμόγελα και γέλια να βγαίνει στα μπαλκόνια, αλλά και σε όλη τη διαδρομή να φωτογραφίζει και να απολαμβάνει αυτό το ξεχωριστό event του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Την αυτοκινητοπομπή για να μην υπάρξουν κυκλοφοριακά προβλήματα συνόδευσαν με άψογο τρόπο δυνάμεις της τροχαίας Πρέβεζας. Και εντάξει μπορεί να είπαμε για αυτοκινητοπομπή, αλλά σε τέτοιο πανηγύρι δεν ήταν δυνατόν να λείψουν και μηχανές. Στέφανος-Ελευθερία, Σάκης-Βιβή ήταν εκεί… Όταν η πομπή έφτασε στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου στήθηκε στο ύψος της πλατείας Ανδρούτσου χορός ανάμεσα στη νύφη, τον γαμπρό, τον Παππά και τον κόσμο που βρέθηκε στον Αποκριάτικο γάμο.

Η τροχαία Πρέβεζας με υποδειγματικό τρόπο διευθέτησε την κυκλοφορία και απέδειξει ότι είναι αντάξια η στάση της του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο. Θερμά συγχαρητήρια στην τροχαία Πρέβεζας, θερμά συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα “Χρυσό βελόνι” που διέθεσε το νυφικό για τον “Αποκριάτικο γάμο” Και του χρόνου με υγεία!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα