Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:40

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κάνει το τέλος το χειμώνα… καλοκαίρι-Φαντασμαγορική βραδιά απόψε!

1000 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/02/2023, 10:04 πμ | 0 σχόλια

 

“Η πιο ελεύθερη γιορτή κοίταξε πως σε προκαλεί και μη το σκέφτεσαι πολύ φόρα κι εσύ μία στολή. Του Κομιτάτου η γιορτή, πάλι, ξανά μας προκαλεί. Ένα τριαντάφυλλο γλυκό άνθισε στον Αμβρακικό και το άρωμά του μέθυσε όλο το Ιόνιο” λένε ορισμένοι από τους στίχους του ύμνου του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Και η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα.

Ακόμα και οι διοργανωτές της μεγάλης με άρματα Αποκριάτικης παρέλασης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, έχουν ζαλιστεί από τον όγκο των συμμετοχών, των χιλιάδων Καρναβαλιστών. Απόψε από ώρα 19.00 το Καρναβαλικό Κομιτάτο κάνει την Πρέβεζα Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου και το τέλος του χειμώνα, καλοκαίρι.

Για τη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας αφετηρία είναι η Λεωφόρος Ειρήνης (παλιό ΚΤΕΛ) και τερματισμός η παραλιακή οδός Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ώρα συνάντησης των γκρουπ που διαθέτουν άρματα 17.30, ώρα συνάντησης των Γκρουπ 18.30, ώρα εκκίνησης της παρέλασης 19.00.  “Έλα κι εσύ μαζί μας”. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε όλο τον κόσμο, ντόπιους, επισκέπτες, που μέχρι την τελευταία στιγμή το σκέφτονται να φορέσουν όποια αποκριάτικη παρέλαση θέλουν και να παρελάσουν μαζί του.

 

 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και τον πρόεδρο Γιάννη Μπούρη, τους καταστηματάρχες εστίασης, την κατασκευαστική εταιρεία “Άνοδος Τεχνική Ο.Ε.”, την τεχνική εταιρεία κατασκευών Λάζαρος-Γεωργάκος, την εταιρεία αλλαντικών “ΠΑΣΙΑΣ”, τα σούπερ Μάρκετ Mymarket, Σκλαβενίτης, POLIS MARKET.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα