Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:56

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διοικητή της Τροχαίας

361 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/02/2023, 4:32 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με το νέο  Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας κ. Παναγιώτη Κόκκαλη και τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας κ. Περικλή Σούρλα πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος. 

 

Ο κ. Γεωργάκος καλωσόρισε την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ  στο γραφείο του και  ευχήθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή  κ. Κόκκαλη   καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι η εμπειρία και το αίσθημα ευθύνης του καθήκοντος που διαθέτουν  θα έχει θετικά αποτελέσματα στην αστυνόμευση της περιοχής και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. 

 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν τον Δήμο, δίνοντας έμφαση στις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου σε ότι αφορά την παραβατικότητα αλλά και την οδική ασφάλεια. 

 

Ο κ. Γεωργάκος ανέφερε επίσης : «Είμαι βέβαιος ότι η νέα διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ της περιοχής μας θα συνεχίσει το εξαιρετικό, απαιτητικό και επίπονο έργο που επιτελείται στον τομέα αυτό. Εμείς είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που εργάζονται νυχθημερόν για την προστασία μας και την τήρηση της τάξης και θα αναπτύξουμε κοινές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών έτσι ώστε από τις αρμοδιότητες της κάθε πλευράς που έχουν ως επίκεντρο τον πολίτη να δημιουργήσουμε μια κοινωνία ενήμερη και πιο ασφαλή για όλους».

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα