Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:00

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

362 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/02/2023, 9:31 πμ | 0 σχόλια

Ο Σύλλογος  Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας εκφράζει   την αμέριστη συμπαράσταση στους  σεισμόπληκτους στην Τουρκία και την Συρία και   συμβάλλει με  αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες  από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023.

 Κτίρια καταρρέουν και άνθρωποι βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι νεκροί και οι τραυματίες είναι χιλιάδες, ενώ πολλοί βρίσκονται ακόμα κάτω από τα χαλάσματα. Ο σεισμός κατέστρεψε χιλιάδες σπίτια και υποδομές. Χιλιάδες οικογένειες θα αναγκαστούν να περάσουν μέρες εκτεθειμένες στο κρύο.

 Στη Συρία, οι άνθρωποι που ζούσαν ήδη εκτοπισμένοι μέσα στην ίδια τους τη χώρα  σε πρόχειρα καταλύματα, σκηνές και διαλυμένα κτίρια δεν έχουν πια πού να μείνουν.

Η  Δ/κση του συλλόγου  Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας παρέδωσε: Παπλώματα-  BABALINO -μωρομάντηλα -σερβιέτες και χαρτιά  υγείας   στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  -Πρέβεζας   για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς .

Με γνώμονα την ανθρώπινη αλληλεγγύη, καλούμε όλους τους πολίτες του Νομού  Πρέβεζας  να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα