Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:49

Σπαρακτικά μηνύματα για τη μητέρα του βρέφους που έκανε βουτιά θάνατου από μπαλκόνι πολυκατοικίας

553 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/02/2023, 9:32 πμ | 0 σχόλια

Η αυτοκτονία της νεαρής μητέρας, έχει βυθίσει στο πένθος στενούς συγγενείς, συναδέλφους και φίλους της. Η πτώση από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής της…

Η τραγική είδηση με την αυτοκτονία της 39χρονης στη Λάρισα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Η νεαρή Μαρία είχε φέρει στον κόσμο πριν από λίγες μέρες, ένα υγιέστατο βρέφος. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Το έκανε στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά της. Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και έπεσε στο κενό. Ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος.

Σήμερα το μεσημέρι στις 15:30 θα γίνει η κηδεία της 39χρονης Μαρίας η οποία χθες το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου της πολυκατοικίας που έμενε μαζί με την οικογένεια της, στη Λάρισα.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς η 39χρονη προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα περίπου στις τέσσερις το πρωί αφήνοντας πίσω τον σύζυγο και ένα νεογέννητο βρέφος. Η 39χρονη που εργαζόταν για αρκετά χρόνια στο Δήμο Τεμπών γέννησε πριν μερικές μέρες και κανείς δεν φανταζόταν το τραγικό τέλος.

Χθες, σε συλλυπητήριο μήνυμα του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης ανέφερε τα εξής: «Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για τις Υπηρεσίες του Δήμου Τεμπών. Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο.

Αποχαιρετάμε μία υπάλληλο, συνεργάτη, οικογενειάρχη που όσοι γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί έχουμε να καταθέσουμε θετικές μνήμες. Ξεχώριζε για πολλά χαρακτηριστικά, όπως για την εργατικότητά της, τη φιλοτιμία της, γιατί ήταν πρόσχαρη, ευγενική και είχε κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση αιρετών και συναδέλφων.

Μας λύπησε όλους το απονενοημένο διάβημα που προέβει η αγαπητή Υπάλληλος. Η δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου Τεμπών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και τους οικείους της.
Αγαπητή μας Μαρία σε αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Η κηδεία της Μαρίας Τσινίδου θα τελεστεί σήμερα στις 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Μάνδρας Λάρισας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα