Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:49

Πρέβεζα: Δήμος & Κομιτάτο αποχαιρέτησαν το Καρναβάλι του 2023 & καλωσόρισαν το Καρναβάλι του 2024

622 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/02/2023, 3:52 πμ | 0 σχόλια

Τελετή λήξης του Καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα την Καθαρά Δευτέρα στο λιμάνι της Πρέβεζας αντάξια του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Κομιτάτο  και αντάξια του Δήμου Πρέβεζας που απέδειξε ότι διαθέτει αντανακλαστικά και τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου Καρναβαλιού.

Στις δυσκολίες της τελευταίας στιγμής, τα γρήγορα αντανκλαστικά του με την αμεσότητα στην επίλυση ζητημάτων έδειξε το Λιμεναρχείο Πρέβεζας και γι’ αυτό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και σεβασμός για τη Λιμενάρχη Πρέβεζας Ματίνα Μαργέλη και τους άνδρες του λιμενικού σώματος.

Την Καθαρά Δευτέρα (λόγω δυσμενών Καιρικών συνθηκών την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου) 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε λοιπόν η τελετή λήξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα και στο λιμάνι της Πρέβεζας από άκρη σε άκρη είχε πλημμυρίσει κόσμος για να παρακολουθήσει την φαντασμαγορκή τελετή. Αλιείς (περισσότεροι από κάθε άλλη φορά) έκαναν με τα βεγγαλικά την Βαρκαρόλα, στην απέναντι πλευρά του λιμανιού έγινε η καύση του Καρνάβαλου, Βεγγαλικά έδωσαν φως στον ουρανό και η υπέροχη τελετή έκλεισε με τη συναυλία του συγκροτήματος West Coast που άρεσε πολύ! Εξαιρετική μουσική έπαιξε για μία ακόμη φορά ο Μιχάλης Γιολμάς!

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και Δήμος Πρέβεζας ή Δήμος Πρέβεζας και Καρναβαλικό Κομιτάτο, αποχαιρέτησαν το Καρναβάλι του 2023 και καλωσόρισαν το Καρναβάλι του 2024, αφού ήδη μπήκαν τα πλάνα για το επόμενο Καρναβάλι και μάλιστα υπάρχουν εντυπωσιακά ζητήματα προς υλοποίηση που όμοιά τους δε συναντά κανείς όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και συνολικότερα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε θερμά όλα τα γκρουπ που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και αποτέλεσαν πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα.Κλείνοντας ανανέωσε το ραντεβού για το 2024 με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή λήξης του Καρναβαλιού παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Κουμπής και Νίκος Παγγές, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος Σαραμπασίνας, Βαγγέλης Γιαννουλάτος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Θεόδωρος Κορωναίος κ.α.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος σχολίασε κατά την τελετή λήξης του Καρναβαλιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: Το Καρναβάλι Πρέβεζας 2023 επανήλθε και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία καλύτερο από ποτέ! Κάψαμε όλοι μαζί τον Καρνάβαλο και έκλεισε όπως ξεκίνησε με πολύ κέφι, χορό και αισιοδοξία, με όλους τους δημότες μαζί με τους επισκέπτες μας μία αγκαλιά να δίνουν το σύνθημα και την εντολή για το επόμενο το 2024. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αλλά μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο ενωμένη και δυνατή !Ξεκινάμε από αύριο όλοι μαζί με το δυναμικό Κομιτάτο Πρέβεζας και το ιστορικό Καρναβάλι Γυναικών την προετοιμασία για το επόμενο Καρναβάλι του 2024 το οποίο θα μας πάει ακόμα πιο ψηλά! Χρόνια πολλά, καλή Σαρακοστή με υγεία σας ευχαριστούμε όλες και όλους !

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα