Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:36

Περιφέρεια Ηπείρου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην έκθεση Ι.Τ.Β. Βερολίνου

239 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/02/2023, 1:34 μμ | 0 σχόλια

Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την στοχευμένη και δυναμική της παρουσία για την προώθηση του προορισμού «Ήπειρος»,  στην μεγάλη τουριστική αγορά της Γερμανίας, θα συμμετάσχει για άλλη μια χρονιά στην έκθεση Ι.Τ.Β.  στο Βερολίνο το διάστημα 7-9 Μαρτίου 2023. 

Η I.T.B. αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις διεθνώς και το 2023 επανέρχεται στις δια ζώσης διοργανώσεις μετά την πανδημία του covid-19. Το 2021 η Περιφέρεια συμμετείχε στη virtual έκθεση που πραγματοποιήθηκε, ενώ το 2022 είχε ακυρωθεί η διοργάνωση. 

Φέτος -όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές – δίνεται βαρύτητα στις Β2Β συναντήσεις (για τις οποίες ήδη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Ηπείρου),. Για την Ήπειρο, η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα σημαντική, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας από τη Γερμανία και τις προοπτικές που υπάρχουν για αύξησή της.

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο, μέσω του έργου: «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου». 

Στην έκθεση  και στο περίπτερο της Περιφέρειας  μπορούν να συμμετέχουν με εκπροσώπους τους: Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς και επιχειρήσεις του τουρισμού. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής.  

 

 Επισημαίνεται ότι η  εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, στο email: ch.kazakos@php.gov.gr με την συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής. 

 

Δεδομένου ότι το ύφος του περιπτέρου της Περιφέρειας Ηπείρου είναι συγκεκριμένο, δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

 Τέλος, η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό ( μέχρι 30 τεμάχια) των επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση το οποίο πρέπει να είναι στην Γερμανική γλώσσα και εάν δεν είναι εφικτό  στην Αγγλική. Το υλικό  θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι  να το προσκομίσουν συσκευασμένο στο γραφείο 143 του διοικητηρίου της Περιφέρειας (πλατεία Πύρρου 1), το αργότερο έως την  Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα:  www.itb-berlin.com

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα