Πέμπτη, 25/04/2024 | 01:07

Ο Πολιτιστικός σύλλογος “Πρέβεζα” έκοψε την πίτα του και βράβευσε τον Κώστα Λογοθέτη

1272 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/02/2023, 11:08 πμ | 0 σχόλια
Σε μια όμορφη εκδήλωση το Σάββατο το απόγευμα παρουσία των μελών του και εκλεκτών προσκεκλημένων, έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα”.
Ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Κατηνιώτης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος που μετρά πάνω από 26 χρόνια ζωής και αριθμεί πάνω από 250 μέλη, θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις πολιτισμού, που αποσκοπούν στη διάσωση και ανάδειξη της τοπικής μας ιστορίας και του πολιτισμού.
Ο κ. Κατηνιώτης παρότρυνε ειδικά τους νέους να γίνουν μέλη του συλλόγου και παρουσίασε τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπολέως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος έγινε η απονομή του τίτλου του Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου στον Κώστα Λογοθέτη και του επιδόθηκε τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση και επιβράβευση της 20ετούς αξιόλογης και ανιδιοτελούς προσφοράς του.
Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα διοίκηση, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της τοπικής εκκλησίας με το σύλλογο.
Αμέσως μετά η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Ευτυχία Παπαμιχαήλ έκανε γνωστό ότι με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου τιμάται ως επίτιμος πρόεδρος ο Κώστας Λογοθέτης, που υπηρέτησε τους σκοπούς του συλλόγου ως μάχιμος και μαχόμενος.
Ο κ. Λογοθέτης ευχαρίστησε το σύλλογο, όλα τα μέλη αλλά και όλους τους Πρεβεζάνους που όλα αυτά τα χρόνια στηρίξανε τις δράσεις του συλλόγου και σημείωσε πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης, Κώστας Μπάρκας και ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου που δεν παρευρέθηκαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, κληρώθηκαν δώρα προσφορά καταστημάτων της Πρέβεζας, ενώ τυχερή ήταν η Πετρουλα Παπαφωτίου που κέρδισε το φλουρί της πίτας, το αντίτιμο του οποίου ήταν ένα έργο του Λέανδρου Σπαρτιώτη προσφορά του κ. Λογοθέτη.
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ματσίρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Αργυρός, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα