Πέμπτη, 18/04/2024 | 21:52

Νικηφόρα πέρασε και από την Θεσσαλονίκη ο Φιλαθλητικός – Νίκη επί του Περσέα

359 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/02/2023, 7:35 μμ | 0 σχόλια

Νικηφόρα πέρασε και από την Θεσσαλονίκη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού, κερδίζοντας με 3-0 τον ΟΠΑΘ Περσέα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φτάνοντας τις 13 νίκες σε ισάριθμα  παιχνίδια (έχει παιχνίδι λιγότερο με ΠΑΣ Γιάννινα).

Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου γνωρίζοντας τον αντίπαλο και την δυναμική του προσαρμόστηκε στο παιχνίδι με τις αθλήτριες της Πρέβεζας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Έτσι το πρώτο σετ ήρθε δίκαια για τον Φιλαθλητικό με 25-18, με την ομάδα της Πρέβεζας να είναι εξαιρετική σε επίθεση και άμυνα.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού συνέχισαν με το ίδιο πάθος με τον Περσέα να επιδιώκει την ισοφάριση κάτι που δεν ήρθε με την ομάδα της Πρέβεζας να το κερδίζει και αυτό με 25-21, κάνοντας το 2-0.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι γηπεδούχες προσπάθησαν να μειώσουν, ωστόσο ο Φιλαθλητικός κατάφερε και το κέρδισε με 25-19.

Ο Φιλαθλητικός συνεχίζει να βρίσκεται μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, πατώντας γέρα στην κορυφή.

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Λούμσι

Περσέας Θεσσαλονίκης (Κοτόρτσης Γιώργος): Θωμαϊδου, Ματίου, Κουτσολουκά, Καραδήμητρα, Ντόλια, Λουκίδη, Ευγενίδου, Επίκουρου Αθ., Λιούνη, Μπαρμπαλιού, Επίκουρου Στ., Κοτέογλου, Βογιατζόγλου, Καλεντέρογλου, Ταυλικού.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Τζαλαλή, Valeria, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα.

Γραφείο Τύπου

Φιλαθλητικός Γ.Σ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα