Τρίτη, 23/04/2024 | 17:02

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Ανακοίνωση προς όλα τα Γκρουπ, Καρναβαλιστές, φίλους & φίλες

1341 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/02/2023, 5:08 μμ | 0 σχόλια

Η παρακάτω ανακοίνωση αφορά στους χιλιάδες Καρναβαλιστές και Καρναβαλίστριες, φίλους και φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Φίλες και φίλοι, μπαίνουμε στην τελική ευθεία των φετινών εκδηλώσεών μας, σας καλούμε είτε όσοι-όσες δεν έχετε μπει σε κάποιο γκρουπ να το κάνετε άμεσα, επίσης είτε μόνοι, μόνες ή με τις παρέες σας να ενταχθείτε στο Γκρουπ των ελεύθερων (χωρίς γκρουπ) Καρναβαλιστών, είναι οι “αυτοσχέδιες ομάδες” του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Είναι η πιο ελεύθερη γιορτή και το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε εσείς που είστε της τελευταίας στιγμής, είναι να φορέσετε μια οποιαδήποτε αποκριάτικη στολή θέλετε, ή έχετε και να παρελάσετε. Αυτά αναφορικά με την μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, με αφετηρία τη Λ. Ειρήνης (παλιό ΚΤΕΛ) και ώρα 19.00.

Μέχρι τότε όμως έχουμε μπροστά μας ένα γεμάτο Αποκριά διήμερο. Όλα Τα γκρουπ, όλοι οι Καρναβαλιστές και οι Καρναβαλίστριες αλλά και όλος ο κόσμος καλείτε να συμμετέχει μαζικά τόσο την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου όσο και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή για όλο τον κόσμο που επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτές τις γιορτές είναι φυσικά ελεύθερη!

 

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου Ιστορικό κέντρο Πρέβεζας-“Μικρή Βενετία”.  Μαζί με τις Αποκριάτικες στολές του ο κόσμος που θα συμμετέχει  θα έχει και βαμμένα πρόσωπα. Τα ηχεία στο ιστορικό κέντρο θα παίζουν Αποκριάτικη μουσική. Ώρα συνάντησης 18.00 στα δικαστήρια για να απλωθούν με παντομίμες ανά δυάδες οι συμμετέχοντες. Το κάθε Γκρουπ μπορεί να φέρει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί. Για τον κόσμο που δεν μπορεί να βαφτεί από τα σπίτια του, θα βαφτεί ώρα 16.30 στην αίθουσα του Δήμου Πρέβεζας (πρώην Πανδοχείο Πατίκου) θα βάφουν οι υπεύθυνες καθηγήτριες και σπουδάστριες  από το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου Αποκριάτικος Γάμος (Καντάδα-Σερενάτα στην περιήγηση των Καρναβαλιστών)  αφετηρία ώρα 18.00 Λ.Ειρήνης (Παλιό ΚΤΕΛ) . Ζευγάρι και Παππάς (Άντρας νύφη-Γυναίκα γαμπρός England Παππάς) Αυτοκινητοπομπή, Λ. Ειρήνης, Λ, Ιωαννίνων, Σπηλιάδου Π.Τσαλδάρη, Λ,Ειρήνης, Καμαρνιώτικα. Τα αυτοκίνητα ή να έχουν υφάσματα στα παράθυρα, ή σερπαντίνες. Στο έθιμο του “Αποκριάτικου γάμου” θα υπάρχει και ρύζι για να… στεριώσει ο γάμος. Το Κάθε Γκρουπ να διαθέσει όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορεί και όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο μπορεί για το μεγάλο πανηγύρι!
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: Μασκέ Disco Party στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”. Ο Φετινός αποκριάτικος χορός του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που ήδη έχει σκορπίσει φρενίτιδα ενθουσιασμού και ο κόσμος περιμένει πως και πως να τον ζήσει. Αυτή η βραδιά δε χάνεται. Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!
Πλησιάζουν οι δικές μας πολύχρωμες στιγμές. Μέρες και νύχτες Κομιτάτου. Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα