Τρίτη, 23/04/2024 | 20:27

Η τραγική ιστορία 25χρονης που κρύφτηκε σε δάσος με τον αδερφό της και βρέθηκε νεκρή

1119 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/02/2023, 12:05 μμ | 0 σχόλια

Αναστάτωση από τον θάνατο  γυναίκας σε δάσος .

Η νεαρή πρόσφυγας  είχε φτάσει στην Ελλάδα, μαζί με άλλα 25 άτομα…

Το ταξίδι για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την βρήκε αρχικά μεσοπέλαγα και στη συνέχεια, κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα δάσος της Λέσβου. Η νεαρή πρόσφυγας δεν άντεξε στις κακουχίες. Είχε δίπλα της, τον αδερφό της που δυστυχώς δεν κατάφερε να αποτρέψει το μοιραίο. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή και στη συνέχεια άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ακόμα μίας δραματικής ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε περάσει αρχικά στην Τουρκία και κάποια στιγμή, το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να κάνει το ταξίδι προς την Ελλάδα. Όλοι κατάφεραν να φτάσουν, αλλά τα ακόμα πιο δύσκολα ήταν μπροστά της. Φοβισμένη και εξαντλημένη, κρύφτηκε σε δάσος.

Στο μυαλό τους, είχαν όλοι την ίδια σκέψη. Να περάσουν οι πρώτες μέρες που θεωρούσαν κρίσιμες, για να μην συλληφθούν και στη συνέχεια να κάνουν το επόμενο βήμα. Στόχος όλων, το πολυπόθητο ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη. Εκεί, όπου όπως τους έλεγαν οι διακινητές, όλα τους τα προβλήματα θα λυθούν και η ζωή τους, θα ξεκινήσει από μια νέα βάση.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα