Παρασκευή, 19/04/2024 | 02:20

Η Πρέβεζα γιορτάζει την Αποκριά!-Απογειωτικό Σαββατοκύριακο από το Καρναβαλικό Κομιτάτο

1041 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/02/2023, 3:12 μμ | 0 σχόλια

Σε ρυθμούς Αποκριάς κινείται ο Δήμος  Πρέβεζας  με  εκδηλώσεις που αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες  από όλη τη χώρα.

.Την  Παρασκευή 24  Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 οι  Γυναίκες της Πρέβεζας  θα  μας γεμίσουν κέφι, ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία αναβιώνοντας  το καρναβάλι τους που “μετρά” περισσότερα από 60 έτη.

.Το Σάββατο 25  Φεβρουαρίου ώρα 19.00  την “σκυτάλη” παίρνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία  που διοργανώνει τη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση και που αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστικών γραφείων από όλη την ελλάδα που έρχονται στην Πρέβεζα για το Καρναβάλι του Κομιτάτου. Μια ολόκληρη πόλη βυθισμένη στους ρυθμούς του Καρναβαλιού με χιλιάδες Καρναβαλιστές και Καρναβαλίστριες του Κομιτάτου. 

Η Κυριακή 26 Φεβρουαρίου είναι ξανά υπόθεση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας αφού  ώρα 19.00 στην παραλία της Πρέβεζας πραγματοποιεί τη  φαντασμαγορική τελετή λήξης του καρναβαλιού, με βαρκαρόλα  βεγγαλικά  το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου και συναυλία. 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και τους καταστηματάρχες εστίασης για τη στήριξη των φετινών εκδηλώσεων.

.Την Καθαρά  Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου ώρα 12  στην Πλατεία Ανδρούτσου ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει παραδοσιακά Κούλουμα με ζωντανή ορχήστρα, χορό και παραδοσιακά εδέσματα δωρεάν για όλους.

Εκδηλώσεις όμως με  ελεύθερη  είσοδο   θα πραγματοποιηθούν και στις Δημοτικές  Ενότητες  και πιο συγκεκριμένα:

.Κυριακή 26  Φεβρουαρίου 

.Δ.Ε Ζαλόγγου  -ΤΚ Ν. Σαμψούντας  (πλατεία Αμισός)  ώρα 11.00  μεγάλο αποκριάτικο πάρτι .

.Δ.Ε Λούρου ώρα  18.00  καρναβαλικές εκδηλώσεις.  

Σας περιμένουμε!!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα