Πέμπτη, 18/04/2024 | 07:18

Δήλωση Περιφερειάρχη για τη δημοπράτηση του οδικού άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά

241 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/02/2023, 3:29 μμ | 0 σχόλια

Την ικανοποίησή του για τη δημοπράτηση του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά εξέφρασε σε σημερινές δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. 

 

«Το σίγουρο είναι ότι το έργο πήρε μπροστά. Εμείς ως Περιφέρεια Ηπείρου είμαστε περήφανοι γιατί συμμετείχαμε στην όλη διαδικασία ωρίμανσης του έργου και χαιρόμαστε που τελικά το Υπουργείο το προχώρησε. […] Δυστυχώς για πάρα πολλά χρόνια – να σκεφτείτε ότι η αρχική σύμβαση είχε υπογραφεί το 2007- δεν ενδιαφέρθηκε όπως έπρεπε η κεντρική εξουσία και δη το Υπουργείο. Και μάλιστα μετά το 2015 που τα διευρωπαϊκά δίκτυα έπρεπε να έχουν ορισμένο κυκλοφοριακό φόρτο ώστε να γίνουν τετράιχνα, δεν μας ειπώθηκε ποτέ και το μάθαμε μετά το 2020. Εκείνα τα κρίσιμα χρόνια δεν έγινε ουδέν και οι μελέτες όταν τις παραλάβαμε, ήταν στο επίπεδο του  2010-2011. 

 

Τέλος καλό, όλα καλά. Ο δρόμος γίνεται τρίιχνος μεν, αλλά με απαλλοτριώσεις  και κόμβους για τετράιχνη διατομή. Καταλαβαίνετε ότι αυτός μπορεί εύκολα μετά- εφόσον οι κόμβοι δεν σου δημιουργούν το πρόβλημα,  με μια απλή χρηματοδότηση να γίνει τετράιχνος». 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα