Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:29

Ανδρέας Κτενάς: «Έρχονται εκτεταμένες διαγραμμίσεις 100.000 ευρώ στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Λευκάδας»

172 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/02/2023, 3:14 μμ | 0 σχόλια

Ανδρέας Κτενάς: «Έρχονται εκτεταμένες διαγραμμίσεις 100.000 ευρώ στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Λευκάδας» – Προκηρύχθηκε νέο οδικό έργο

 

Ένα ακόμα έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο προκήρυξε, την προηγούμενη Πέμπτη (9/2/2023), η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

 

Πρόκειται για το διαγωνισμό για το έργο «Διαγράμμιση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ από το αποθεματικό της Π.Ε. Λευκάδας, το οποίο περιλαμβάνει διαγραμμίσεις και τοποθέτηση μόνιμων ανακλαστήρων (μάτια γάτας) σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, με έμφαση στους βασικούς άξονες Λευκάδα – Βασιλική, Λευκάδα – Καρυά και Λευκάδα – Άγιος Νικήτας.

 

«Οι διαγραμμίσεις είναι άκρως απαραίτητες στο Επαρχιακό Δίκτυο και γι’ αυτό πρόκειται για πάρα πολύ σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας. Επιλέξαμε λοιπόν, δίνοντας την δέουσα σημασία, να βάλουμε 100.000 ευρώ από το αποθεματικό μας, αποκλειστικά και μόνο για διαγραμμίσεις και ανακλαστήρες ‘μάτια γάτας’, ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους δρόμους μας.

 

Σημειωτέον, όλα τα εν εξελίξει έργα μας με τις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις που ολοκληρώθηκαν αλλά και αυτές που έπονται, περιλαμβάνουν διαγραμμίσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι διαγραμμίσεις συνολικά θα καλύψουν μεγάλο μήκος του Επαρχιακού Δικτύου και θα βελτιώσουν αισθητά την ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες.

 

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, υπεύθυνα και με αμείωτους ρυθμούς, για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη μας και παράλληλα σχεδιάζουμε πολύτιμες αναπτυξιακές υποδομές για το αύριο» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι 9 Μαρτίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα