Πέμπτη, 25/04/2024 | 21:15

Π.Ε. Λευκάδας: Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής

227 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/02/2023, 3:48 μμ | 0 σχόλια

Π.Ε. Λευκάδας: Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Νομού Λευκάδας Κωνσταντίνο Τσίγκα

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, επισκέφθηκε σήμερα (17/2/2023) το πρωί ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών δυνάμεων Νομού Λευκάδας, Πύραρχος, Κωνσταντίνος Τσίγκας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, Επιπυραγό, Νίκο Χαλκιά.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε στη Λευκάδα το νέο Διοικητή, τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες και ο εξοπλισμός της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λευκάδας, όποτε και αν χρειαστεί, είναι στη διάθεση της Πυροσβεστικής, με την οποία έχει αναπτυχθεί μια άριστη συνεργασία.

 

Επίσης ο κ. Κτενάς ενημέρωσε τον κ. Τσίγκα για την επιλογή της Λευκάδας ως έδρας του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΚΕΠΠ) Ιονίων Νήσων, καθώς και για τη στήριξη που προσφέρει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέσω του ΕΣΠΑ, προς το Πυροσβεστικό Σώμα. Μάλιστα, του ανέφερε πως τέτοιες ημέρες πριν έναν χρόνο παραδόθηκαν στην Π.Υ. Λευκάδας 2 νέα και πλήρως εξοπλισμένα πυροσβεστικά οχήματα, μέσω του ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων. Ακόμα τον ενημέρωσε για τα εκτενή αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιεί η Π.Ε. Λευκάδας για τη θωράκιση του νησιού.

Από τη μεριά του ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα καλά του λόγια, αλλά και για τη στήριξη της Περιφέρειας, και τον διαβεβαίωσε πως ο εξαιρετικός συντονισμός που υπάρχει θα συνεχίσει και θα ενδυναμωθεί περαιτέρω, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων καταστάσεων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα