Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:20

Ο Στέργιος Γιαννάκης δεν πτοείται από ψευτοαπειλές σε υποστηρικτές του και πρακτικές της δεκαετίας του…50!

801 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/02/2023, 10:10 πμ | 0 σχόλια

 

Στην πολιτική και στη ζωή ακόμα και τις ήττες, έχει πολύ μεγάλη σημασία η αξιοπρεπής αποδοχή τους, διότι δείχνει και την ποιότητα και των πολιτικών και των ανθρώπων.

Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται το παραπάνω και προσπαθούν να αποδοθούν σε ψευτοαπειλές και πρακτικές της δεκαετίας του 50 βιώνουν και την ήττα και σίγουρα με όχι αξιοπρεπή τρόπο.

Έγινε αναφορά σε αστυνομικό τμήμα της Πρέβεζας από συμπολίτη μας ότι απειλήθηκε επειδή αυτή τη φορά στηρίζει τον Στέργιο Γιαννάκη. Είναι σύγχρονη πολιτική αντίληψη ή είναι σύγχρονη πολιτική πρακτική αυτή; Σε κάθε περίπτωση αυτές οι πρακτικές “φωνάζουν” πανικό από ορισμένους που βλέπουν την ήττα να έρχεται με φόρα κατά πάνω τους.

Μα ποιοι είναι αυτοί που έχουν πανικοβληθεί τόσο πολύ πριν προκηρυχθούν με επίσημο τρόπο, από τον πρωθυπουργό οι εθνικές εκλογές; Ποιοί καταφεύγουν σε πρακτικές της δεκαετίας του 50, ενώ καλά-καλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι λίστες των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ; Θεωρούν δεδομένο ότι θα πάρουν θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ; Δεν το αποκλείουμε, αλλά ας μην έχουν και τόση σιγουριά.

Είναι στανταράκι ότι ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης δεν πτοείται από ψευτοαπειλές σε υποστηρικτές του αλλά και πρακτικές της δεκαετίας του 50. Και ο λόγος είναι πολύ απλός τον θέλει ο λαός και τον αγαπάει πολύ ο κόσμος! Αυτά βλέπουν… “άλλοι” και προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα, όμως αυτή η λάσπη επιστρέφει πάνω τους και τους μαυρίζει, όπως γίνεται το μαύρισμα στις κάλπες.

Από το περιβάλλον του Στέργιου  μαθαίνουμε ότι ορισμένα ζητήματα τα αντιμετωπίζει με χιούμορ με το αρχοντικό του στυλ, όμως σε άλλα είναι κάθετος, δε σηκώνει κουβένατα και έχει απόλυτο δίκιο.

Ο Στέργιος Γιαννάκης έχει μια διαδρομή και στη δουλειά του και στην πολιτική, δεν έχει βρεθεί ποτέ κατηγορούμενος για οτιδήποτε στο δικαστήριο, όμως θα είναι αμείλικτος αν προκύψουν περιπτώσεις που θα έχουν ως στόχο να προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή του. Εκεί τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα