Κυριακή, 26/03/2023 | 20:11

Ν. Πρέβεζας: Αυτό το πρόσωπο παίρνει πρωτιά από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Διεκδικεί βουλευτική έδρα!

570 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/02/2023, 11:06 πμ | 1 σχόλιο

 

Η αλήθεια είναι ότι και τα 4 πρόσωπα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας, είχαν αρχίσει τις διεργασίες, τις επικοινωνίες και τις επαφές-έστω και με πιο διακριτικό τρόπο- με τους πολίτες του νομού Πρέβεζας, αφού είχαν πάρει το “πράσινο φως” (πιο… πράσινο δε γίνεται, αφού μιλάμε για ΠΑΣΟΚ) ότι θα είναι στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών του κινήματος για το νομό Πρέβεζας.

Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να δει πιο χαλαρά τη διαδικασία των εκλογών, όταν έρχεται η ώρα της κάλπης πολλά αλλάζουν.  Έχουμε και λέμε κατά Αλφαβητική σειρά: Βαρτελάτου Στέλλα, Δημητρίου Γιώργος, Φραγκούλης Παύλος, Χήτα Μαρία. Κατά πολλούς ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο.

Πρώτα απ’ όλα ως είθισται καλή επιτυχία σε όλη την τετράδα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τις Εθνικές εκλογές στο νομό Πρέβεζας. Από μέρους μου υπάρχει σεβασμός προς όλα τα πρόσωπα.

Πάμε τώρα να δούμε στο ποιό από τα πρόσωπα θα προπορευτεί, ποιό πρόσωπο θα είναι αυτό που θα ξεχωρίσει κι αν μπορέσει μετά από πολλά χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 2012 ο Βασίλης Ιωάννου βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για λίγες μέρες) το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει ξανά τη βουλευτική έδρα.

Αντικειμενικά πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση υπό την έννοια ότι όταν πολωθεί ακόμη περισσότερο το κλίμα, τότε θα πρέπει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας όχι μόνο να αντέξει, αλλά να προσπεράσει και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Έχει ελπίδες; Σαφώς και έχει ελπίδες, για εκλογές μιλάμε, για αστάθμητους παράγοντες, για πολιτική μιλάμε και στην πολιτική τίποτα δεν είναι θέσφατο.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση έχει τις κεραίες της ανοιχτές σε όλο το νομό Πρέβεζας, ρωτά, μαθαίνει και μαθαίνει ακόμα και για επισκέψεις σε… τρόπον τινά απομακρυσμένα χωριά.

Συλλέγουμε πληροφορίες, τις διασταυρώνουμε, κάποιοι έχουν αποφασίσει ήδη ποιόν ή ποια θα στηρίξουν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι άλλοι το ψάχνουν ακόμα.

Ο πολίτης θα εμπιστευτεί αυτούς που έχουν τον αέρα, τις ικανότητες και το σθένος να βγουν μπροστά για τα ζητήματα του τόπου και για τους πολίτες του.

Υπάρχει βέβαια σε ψηφοδέλτια και η κατηγορία των δήθεν κοινωνικών, “φιγουρατζήδων” και βαθύτατα φοβικών, που όμως το παίζουν άνετοι. Μπορείτε να εμπιστευτείτε με την ψήφο σας ανθρώπους που φοβούνται να σηκώσουν το τηλέφωνό τους; ή θέλετε να έχετε αμεσότητα επικοινωνίας με τον κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπο;

Συλλέγουμε πληροφορίες κι όσο κυλά ο χρόνος, από την ΤΟΜΗ θα μάθετε αρκετά  νωρίτερα το πρόσωπο που θα πάρει την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας.

 

1 σχόλιο για “Ν. Πρέβεζας: Αυτό το πρόσωπο παίρνει πρωτιά από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Διεκδικεί βουλευτική έδρα!”

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Ναι όπως μας έσωσαν οι προηγούμενοι ετσι θα μαε σώσουν και αυτοί.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα