Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:48

Τριπλή παρέμβαση στο έργο του Φόρου, αναβαθμίζει τις υποδομές της Πρέβεζας

308 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2023, 9:07 πμ | 0 σχόλια

“Στον αέρα” του έργο Διαμόρφωσης περιοχής Φόρου στην Πρέβεζα-
Τριπλή παρέμβαση από τον Δήμο με στόχο τη διευθέτηση της κυκλοφορίας και την οδική ασφάλεια πεζών και οχημάτων
Στη δημοπρασία του έργου “Διαμόρφωση περιοχής Φόρου” προϋπολογισμού 1.080.000,00€ προχώρησε ο Δήμος Πρέβεζας. Η διαδικασία βρίσκεται ήδη “στον αέρα” με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών την 28η Φεβρουαρίου.
Το μεγάλο αυτό έργο εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενώ θα αναβαθμίσει σημαντικά το οδικό δίκτυο του Δήμου, της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και της οδικής ασφάλειας τόσο των πεζών όσο και των διερχομένων οχημάτων στην είσοδο προς το κέντρο της Πρέβεζας.
Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στην ανακατασκευή του υφιστάμενου κόμβου στη θέση Φόρος του Δήμου Πρέβεζας, την κατάλληλη διαμόρφωση των οδών που συμβάλλουν στον εν λόγω κόμβο και την κατασκευή μικρότερου κυκλικού κόμβου επί της δημοτικής οδού Σελευκείας.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, πρόκειται για ένα σημαντικό έργο τριπλής παρέμβασης που θα αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί στο συγκεκριμένο σημείο συμβάλλοντας κι αυτό στην προσπάθεια του Δήμου, για την αναβάθμιση των υποδομών της Πρέβεζας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα