Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:32

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ξεκινά τις γιορτές, με την κοπή πίτας του το ερχόμενο Σάββατο

416 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2023, 5:42 μμ | 0 σχόλια

 

Ακόμα και στον ύπνο των μελών του Πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας” και των διοργανωτών τα τηλέφωνα δε  σταματούν να χτυπούν, οι ήχοι  στα κινητά τους τηλέφωνα από τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε σταματούν και γενικά γίνεται χαλασμός-με την καλή έννοια-κόσμου για το φετινό Καρναβάλι. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα έρχεται το πρώτο βήμα, η πρώτη πράξη για το “Καρναβάλι της ζωής μας” όπως έχει ονομάσει το φετινό Καρναβάλι, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 το απόγευμα είναι η πρώτη επίσημη εκδήλωση, η πρώτη γιορτή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας για το Καρναβάλι του 2023. Πρόκειται για την κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί στο Μητρόπολις καφέ στην παραλία Πρέβεζας.

Και Αποκριάτικη μουσική και μουσική για όλα τα γούστα, Βασιλόπιτες  και πλούσιος μπουφές, από ζαχαροπλαστεία, φούρνους, Πιτσαρίες, Fast food της περιοχής μας, τα ονόματα των οποίων θα αναφερθούν και θα υπάρξει και ειδικό ευχαριστήριο για αυτούς. Τα ονόματα θα αναφερθούν όμως και των επαγγελματιών που έβαλαν δώρα για να γίνει η λαχειοφόρος αγορά και ορισμένα δώρα μάλιστα είναι και ακριβά.

Καλούνται εκπρόσωποι όλων των Γκρουπ, καλούνται όσοι στηρίζουν το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου από τις 8 το βράδυ και μετά στην κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Πολλοί και πολλές έχουν πάρει ήδη θέσεις, έχουν κλείσει θέσεις. Αν θέλετε να κλείσετε θέσεις για την κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Χρήστο Λούπα στο 6941606001, Κώστα Βλάχο στο 6944167674  και Θωμά Τσούνη στο 6937287704. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα