Τρίτη, 23/04/2024 | 20:43

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Χορωδία “Αρμονία” Πρέβεζας

463 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/01/2023, 11:54 μμ | 0 σχόλια

“Καλή Χορωδιακή Χρονιά σε όλους” ευχήθηκαν η διοίκηση, τα μέλη, οι χορωδοί και οι φίλοι της χορωδίας “Αρμονία” Πρέβεζας στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν την Κυριακή το πρωί στην οικία Αθανασιάδη στον χώρο που στεγάζουν τα τελευταία χρόνια τις συναντήσεις και τις πρόβες τους.


Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κοσμάς Κορωναίος, πλαισιωμένος από μέλη της νέας διοίκησης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στο έργο της χορωδίας, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν το προηγούμενη διάστημα, ενώ σημείωσε ότι μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας η χορωδία “Αρμονία” τη φετινή χρονιά μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.
Ευχαρίστησε τα μέλη, τους γονείς και τους φίλους της χορωδίας, τα μέλη των χορωδιακών συνόλων που στα παιδικά τμήματα ξεπερνούν τα 100 και στο τμήμα ενηλίκων τους 50. Επίσης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης για το σημαντικό έργο αυτά τα 18 χρόνια και την μαέστρο Ανέλια Στεφάνοβα και τον Βαλεντίν Στεφάνοφ για την ουσιαστική τους προσφορά.
Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος Παγκράτης, ο οποίος εκπροσωπώντας το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομο μετέφερε τις ευχές του για ένα νέο έτος με χαρά υγεία και αρμονία, σημειώνοντας ότι η χορωδία αρμονία είναι ένα φυτώριο παιδείας και πολιτισμού.
Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη του συλλόγου και χορωδοί παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ματσίρας, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της “Δημοτικής συνεργασίας” Χρήστος Μπαΐλης, ο επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” Δημήτρης Κατινιώτης και ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας Βασίλειος Χαλβαντζής.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα