Πέμπτη, 18/04/2024 | 10:28

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τις Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Κομιτάτου

766 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/01/2023, 3:13 μμ | 0 σχόλια

 

Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου με τις δύο  Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιανουαρίου.

Η Ιωάννα Νάτσου και η Κατιάνα Καλντουρμίδη είχαν μια δημιουργική συζήτηση με τον Δήμαρχο για το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, μίλησαν για την κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στο Μητρόπολις καφέ, την τελετή έναρξης το Σάββατο 28 Ιανουαρίου με τα χορευτικά σχήματα και τη συναυλία με τους ONIRAMA και όλες τις άλλες εκδηλώσεις του Κομιτάτου.

Οι Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας αναφέρθηκαν στα κίνητρα και τα ερεθίσματα να πάρουν την απόφαση να συμμετέχουν με πιο ενεργό ρόλο στο Καρναβάλι.

Ήδη τα μηνύματα για μεγάλη επισκεψιμότητα στην Πρέβεζα τόσο τις μικρές όσο και τις μεγάλες Απόκριες είναι υπέρ το δέον ευοίωνα, ενώ τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος όσο και οι Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Κομιτάτου Ιωάννα Νάτσου και Κατιάνα Καλντουρμίδη συμφώνησαν ότι οι απανταχού Πρεβεζάνοι, θα πρέπει να προβάλλουν το Καρναβάλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχει κινητικότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα από εκδρομείς που θα έρθουν στην Πρέβεζα, τόσο τις μικρές όσο και μεγάλες Απόκριες.

Η Πρέβεζα μέσα από το Καρναβάλι και τις εκδηλώσεις που έρχονται μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και βέβαια μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ήδη οι στολές των κοριτσιών ράβονται, ενώ ξεκινά και η διαδικασία της κατασκευής των αρμάτων που θα φιλοξενήσουν τις δύο Βασίλισσες του Καρναβαλιού στη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023.

Η συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τις Βασίλισσες έγινε σε ένα γεμάτο θετική ενέργεια κλίμα, δείγμα του συνολικότερου κλίματος που επικρατεί φέτος στις τάξεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που έχει απευθύνει γενικό κάλεσμα σε όλους τους Ηπειρώτες και όχι μόνο, να συμμετέχουν στο φετινό Καρναβάλι, στο “Καρναβάλι της ζωής μας” όπως έχουν ονομάσει οι του πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας”.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα