Παρασκευή, 19/04/2024 | 23:48

Σε κλίμα αισιοδοξίας η κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

552 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/01/2023, 3:34 μμ | 0 σχόλια

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.

Στην κοπή πίτας βρέθηκαν οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και μαζί τους αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά ο κ. Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, αλλά και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αχιλλέας Γκούμας.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή κάνοντας ειδική αναφορά στον αρχαιολογικό πάρκο της Νικόπολης, σημειώνοντας τη σημασία να ενταχθεί η Νικόππολη στα προστατευόμενα μνημεία της Unesco, τόνισε ότη Περιφέρεια Ηπείρου θα συνεχίζει να στηρίζει το νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση των στρατοπέδων της Πρέβεζας.

Αναφέρθηκε επίσης και στην προσπάθεια της σύνδεσης με τον δρόμο της Καμπής, αλλά και σε αρδευτικά έργα στο νομό Πρέβεζας και τις δυσκολίες που η Περιφέρεια Ηπείρου αντιμετωπίζει και ξεπερνά.

 

Παίρνοντας τη σκυτάλη ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, επεκτάθηκε στα έργα οδοποιίας που γίνονται, στους κόμβους, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα τόσο στην τεράτια αύξηση που παρουσιάζει η τουριστική κίνηση στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, στον 4πλασιασμό των επισκεπτών από χώρες της Σκανδιναβίας, τη μεγάλη επισκεψιμότητα από το Ισραήλ, την άυξηση από την Κύπρο κ.α. Στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που εκτελούνται και τους προϋπολογισμούς τους στάθηκε επιγραμματικά ο Στράτος Ιωάννου, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία που έχει το έργο ύδρευσης-αποχέτευσης της παράκτιας ζώνης του νομού Πρέβεζας.

Τις ευχές του για καλή χρονιά στους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας έδωσε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αχιλλέας Γκούμας, ενώ μαζί με τις ευχές του ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος με κομψό τρόπο είπε χαρακτηριστικά προς τον Περιφερειάρχη: “Και κάνα φράγκο για την εκκλησία γιατί τα έργα έχουν μείνει ημιτελή” προκαλώντας το χαμόγελο του Αλέξανδρου Καχριμάνη. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου αφού διευκρίνισε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου είναι η μοναδική περιφέρεια της χώρας που χρηματοδοτεί έργα της Εκκλησίας και θα συνεχίσει να το κάνει, τόνισε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα