Παρασκευή, 19/04/2024 | 10:28

Πρέβεζα: Των Φώτων έπεσαν φώτα… στήριξης στη Στέλλα Βαρτελάτου

822 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/01/2023, 6:45 μμ | 0 σχόλια

 

Ανήμερα των Φώτων στη Θεία λειτουργία στον ιερό Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα ανάμεσα στους εκπροσώπους πολιτικών και στρατιωτικών αρχών βρέθηκε και η πολιτική μηχανικός Στέλλα Βαρτελάτου.  Στη συνέχεια βρέθηκε στο λιμάνι της Πρέβεζας για τον Καθαγιασμό των υδάτων.

Η Στέλλα  είναι μάλλον δεδομένο ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας στις Εθνικές εκλογές του τρέχοντος έτους κι αυτό δεν αποτελεί είδηση.

Αυτό που αποτελεί είδηση είναι η θέρμη με την οποία προσέγγισαν οι πολίτες της Πρέβεζας που συναντούσαν τη Στέλλα και της εύχονταν καλή επιτυχία στις εκλογές. Η Στέλλα Βαρτελάτου στην επιστήμη της έχει θητεύσει δίπλα σε ανθρώπους αυξημένης εμβέλειας όπως ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Καθηγητής Κώστας Μουντζούρης, έχει θητεύσει ως αντιδήμαρχος Πρέβεζας και είναι ένα ικανότατο πρόσωπο που κάθε φορά που θέτει υποψηφιότητα, ο κόσμος της δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στο πρόσωπό της.

Ανήμερα των Φώτων λοιπόν έπεσαν…φώτα στήριξης στην Στέλλα Βαρτελάτου από πολίτες του τόπου μας και η ίδια έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να αισθάνεται αισιόδοξη για την έκβαση των Εθνικών εκλογών στο νομό Πρέβεζας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα