Παρασκευή, 19/04/2024 | 18:12

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο-Πλαγιομετωπική σύγκρουση Ε.Ο. Πρέβεζας-Ιωαννίνων

2086 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/01/2023, 8:32 μμ | 0 σχόλια

Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε περίπου ώρα 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου στην Εθνική οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο ύψος που είναι το χωριό Φλάμπουρα. Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα όχημα είχε κατεύθυνση προς τα Φλάμπουρα και το άλλο έρχονταν από την άλλη πλευρά.

Στο ένα όχημα  επέβαιναν δύο άτομα για τα οποία χρειάστηκε να γίνει από την πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Συνολικά στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία τραυματίστηκαν το ένα εκ των οποίων σοβαρότερα και διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας. Στο νοσοκομείο Πρέβεζας διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός ηλικιωμένου ανθρώπου. Πρόκειται για 75χρονο άνδρα από την περιοχή του Δήμου Πρέβεζας, πρώην Δήμου Λούρου.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο

Σήμερα (5-1-2023) το απόγευμα στο 13ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ακόμη μία ημεδαπή, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ημεδαπή με συνεπιβάτη ημεδαπό.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 75χρονου οδηγού και ο τραυματισμός των υπολοίπων.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα