Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:20

Πρέβεζα-Βασίλης Γιάπρος: Δεν πιέζουμε καταστάσεις… ότι προκύψει…

1214 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/01/2023, 9:39 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μια μεγάλη παρέα φίλων φιλοξένησε στο Μητρόπολις καφέ του Σπύρου Κόκκαλη, το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος.

Μιλώντας από καρδιάς αφού απευθύνονταν σε φίλους, ο Βασίλης Γιάπρος πέρασε μηνύματα με ατάκες όπως: “Να μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε”, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε αξίες όπως η οικογένεια, οι ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και η φιλία ανάμεσα σε ανθρώπους.

Στη συνάντηση φίλων του Βασίλη Γιάπρου, το μενού είχε από όλα τα καλά, είχε συζητήσεις στα τραπέζια που είχαν και πολιτική χροιά, ο ίδιος παρομοίασε το Μητρόπολις καφέ με ψυχοθεραπευτήριο υπό την έννοια ότι η μεγάλη αυτή παρέα δεν το επισκέπτεται μόνο για τον καφέ ή το ποτό της και επίσης μετέφερε το συνολικό και καθολικό αίτημα των θαμώνων, γιατρός… στο ψυχοθεραπευτήριο να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Σπύρος Κόκκαλης.

Όσο για τα άλλα αρκέστηκε να πει με νόημα: “Δεν πιέζουμε καταστάσεις, είμαστε εδώ και ότι προκύψει…”

Κι επειδή το τραπέζι αυτό για τους φίλους του ο Βασίλης Γιάπρος το έκανε με αφορμή την ονομαστική του εορτή, του ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ο Πανάγαθος θεός να τον έχει πάντα καλά!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα