Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:59

Πρέβεζα: Έρχονται οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών-Που υπάρχει σιγουριά και που αγωνία…

560 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/01/2023, 9:21 πμ | 0 σχόλια

Έχουμε ήδη μπει σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο στη χώρα μας και δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε τι σημαίνει αυτό για την κοινωνία, αλλά και για την οικονομία.

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται και στο νομό Πρέβεζας αναφορικά με τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

Σε ότι αφορά τη ΝΔ στο νομό Πρέβεζας υποψήφιος βουλευτής δεδομένα θα είναι ο νυν βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, για τον δεύτερο υπάρχει η προτεραιότητα στον δεύτερο σε ψήφους στις εθνικές εκλογές Σπύρο Κυριάκη, όμως υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που βάζουν αστερίσκο. Η συνέχεια θα δείξει εάν και εφόσον συντρέχουν οι λόγοι ώστε ορισμένα στελέχη να βάζουν αστερίσκο στο όνομα του Σπύρου Κυριάκη.

Σε ότι αφορά τις δύο γυναίκες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας ακούγονται διάφορα ονόματα χωρίς ωστόσο να είναι κάτι δεδομένο, με την αγωνία να μεγαλώνει.

Σιγουριά όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει απρόοπτο στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για το νομό Πρέβεζας και ότι τελικά οι υποψήφιοι άντρεας θα είναι ο Γιώργος Δημητρίου και ο Παύλος Φραγκούλης και γυναίκες οι Στέλλα Βαρτελάτου και η Μαρία Χήτα.

Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένα και χωρίς αστερίσκο, υποψήφιος βουλευτής θα είναι ο νυν βουλευτής Κώστας Μπάρκας, ενώ για το δεύτερο αντρικό όνομα, ακούγονται τόσο τα ονόματα του προέδρου της ΕΛΜΕ Πρέβεζας και Δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Λελοβίτη, όσο και το όνομα του Περιφερειακού συμβούλου Θεόδωρου Κορωναίου. Για τις δύο γυναίκες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας, αναπτύσσονται διάφορα σενάρια, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα.

Ο Ιανουάριος -με τον Φεβρουάριο το αργότερο- είναι το χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθούν οι λίστες των υποψήφιων βουλευτών των κομμάτων και στο νομό Πρέβεζας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα