Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:56

Παρουσία αρχών και εργαζομένων η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου Πρέβεζας

341 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/01/2023, 2:05 μμ | 0 σχόλια

Παρουσία των αρχών της πόλης και των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης , Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρης Σουμαλεύρης.
Ο κ. Καχριμάνης στον χαιρετισμό του χαρακτήρισε την Πρέβεζα αδικημένη στο θέμα του Νοσοκομείου, υπογραμμίζοντας ότι για την αναβάθμισή του δόθηκαν 560.000 ευρώ, οι οποίες θα αυξηθούν σε 1.000.000 ευρώ με πρωτοβουλία της Περιφέρειας.


Ως αναγκαιότητα και αίτημα σύσσωμης της Πρεβεζάνικης κοινωνίας χαρακτήρισε την ανέγερση νέου Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ενώ ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος σχετικά με το ίδιο θέμα ανέφερε ότι ο Δήμος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία κι εκείνο που απομένει είναι η πολιτική απόφαση. Επίσης ο κ. Γεωργάκος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για τις προσπάθειες που κατέβαλλε στην περίοδο της πανδημίας.
Τις θερμές ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Νοσοκομείου, την Περιφέρεια, τον Δήμο, την 6η ΥΠΕ αλλά και τους ιδιώτες δωρητές (ανάμεσά τους και τον Μητροπολίτη κ.Χρυσόστομο ) για την προσφορά του εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης, κάνοντας και ο ίδιος αναφορά στις επιδόσεις του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση του covid-19 και τον εμβολιασμό.
Προσωπικό και εργαζόμενους ευχαρίστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρης Σουμαλεύρης, υπογραμμίζοντας την συμβολή τους στην προάσπιση της δημόσιας υγείας της ευρύτερης περιοχής.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα