Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:54

Ομάδες ΔΙΑΣ έσπασαν την κλειδαριά για να κάνουν έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια!

322 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/01/2023, 5:35 μμ | 0 σχόλια

Άλλη μια βάρβαρη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά από το σπίτι της, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε πλειστηριαστεί πριν από δύο χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες για χρέος 880 ευρώ από κοινόχρηστα, σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (13/1) στα Πατήσια.

Μάλιστα, για να εκτελεστεί η έξωση βρέθηκαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως ομάδες ΔΙΑΣ που έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας. Το αποτέλεσμα ήταν η πόρτα να μπλοκάρει και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία είναι εργαζόμενη στο Δήμο Αθηναίων, να εγκλωβιστεί μέσα.

Όπως επεσήμανε στο avgi.gr η Γιαννιώτισσα Όλγα Νάσση, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Α’ Αθήνας και στέλεχος στο τμήμα Στεγαστικής Πολιτικής του κόμματος, η έξωση αφορά σε πρώτη κατοικία μονογονεϊκής οικογένειας και σύμφωνα με την ενημέρωση της ιδιοκτήτριας για οφειλή, περίπου, 800 ευρώ.

Όπως επεσήμανε η κ. Νάσση, η διαδικασία της έξωσης σταμάτησε προσωρινά εξαιτίας των αντιδράσεων και των αλληλέγγυων που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή.

Ο δικαστικός επιμελητής απείλησε με μηνύσεις στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο για να συμπαρασταθούν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα