Τρίτη, 16/04/2024 | 06:49

Νοσοκομείο Πρέβεζας: Άμεση ανάκληση μετακίνησης επικουρικής ιατρού από την 6η ΥΠΕ

433 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2023, 9:59 πμ | 0 σχόλια

 

Ο θυμόσοφος λαός μας έχει τυποποιήσει τη φράση “Του αξίζουν τα γαλόνια” και η φράση αυτή φαίνεται να ταιριάζει γάντι στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος Ιωάννη Καρβέλη.

Σε θρίλερ πήγε να εξελιχθεί η μετακίνηση επικουρικής ιατρού (Χειρουργού) από το νοσοκομείο Πρέβεζας κι αυτό σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οφείλεται στην Ελλιπέστατη και διαστρεβλωμένη ενημέρωση που είχε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ο οποίος ωστόσο αντελήφθη άμεσα το πρόβλημα και σε χρόνο ρεκόρ έδωσε λύση και προχώρησε στην ανάκληση μετακίνησης της επικουρικής ιατρού από το νοσοκομείο Πρέβεζας.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τις ικανότητες του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη που σε μία ακόμη φορά έδειξε άμεσα αντανακλαστικά με ότι αυτό συνεπάγεται στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Άλλωστε τα δείγματα γραφής του στο νομό Πρέβεζας, είναι γνωστά και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση. Από τη λύση που έδωσε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Πρέβεζας, τη στελέχωση των κέντρων υγείας, τα ασθενοφόρα και μια σειρά από άλλες σημαντικές παρεμβάσεις καθιστούν τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ  σύμμαχο της περιοχής μας.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση της υγείας στη χώρα μας σαν τον Γιάννη Καρβέλη, οι πολίτες δίκαια έχουν σοβαρούς λόγους  να ελπίζουν και να αισιοδοξούν για ακόμα καλύτερες μέρες στην υγεία!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα