Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:45

Δήμος Πρέβεζας: Σειρά επαφών Tour Operators και ΜΜΕ της Ολλανδίας

305 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/01/2023, 2:39 μμ | 0 σχόλια

Τη διενέργεια σειράς επαφών με Tour Operators και ΜΜΕ της Ολλανδίας πραγματοποίησε ο Δήμος Πρέβεζας και ο Δήμος Κόνιτσας στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης τουρισμού της Ολλανδιας Vakantiebeurs απο τις 11-15 Ιανουαρίου 2023.

 

Οι επαφές του Δήμου Πρέβεζας και Κόνιτσας πραγματοποιήθηκαν μέσω της εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.

 

Πραγματοποιήθηκαν σειρά επαφών με δημοσιογράφους, εκδότες μεταξύ των οποίων από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ : Marie Claire, Telegraaf, Metro, Griekenland, Nos, Nautique,Grazia κ.α.

Επίσης κορυφαίες Β2Β συναντήσεις με σημαντικούς Tour Οperators αλλά και Travel Agents της που ειδικεύονται στον πολιτιστικό, γαστρονομικό, στα outdoor activities όπως TUI, Sunweb, FTI, Karins Choice , And Olives, We Fly Cheap, Prijsvrij, αλλά και αεροπορικές εταιρείες : Condor, Skyexpress, Corendon, οι οποίες στο πλαίσιο της αύξησης της ζήτησης για ταξίδια, θα αυξήσουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς το αεροδρόμιο του Ακτίου για το 2023, καθώς εξετάζουν να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα τους τον Δήμο Κόνιτσας.

 

Στόχος των Δήμων Κόνιτσας και Πρέβεζας είναι να μεταδώσουν στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό την εμπειρία του προορισμού, να αναδείξουν τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή και να προσελκύσουν τουρίστες με υψηλά εισοδήματα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα