Τρίτη, 18/06/2024 | 20:56

Συνάντηση συνεργασίας του Επιμελητηρίου, με την διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

276 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2023, 2:27 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων μεταξύ του Προέδρου Δρ. Δημήτριου Δημητρίου, του  Γ.Γ κ. Βασίλειου Βασιλείου και της  διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αγωνία της διοίκησης του ΝΟΙ για την υποστήριξη των διεθνών κυρίως αγώνων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Παμβώτιδα αλλά και ο τρόπος που θα μπορούσε να στηρίξει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων τον Ναυτικό όμιλο.

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ο Πρόεδρος Δρ. Δημήτριος Δημητρίου, στάθηκε στην ανάγκη μαζί με τον Δήμο και την Περιφέρεια να χαράξουν μια στρατηγική για την υποστήριξη των μεγάλων event των επόμενων χρόνων συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κωπηλασίας, διεθνών και πανελληνίων.

Η Πρόεδρος του ΝΟΙ κα Μάρθα Παλαιοπάνου ανέλυσε το πλάνο του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια και κατέστησε σαφές ότι οι αγώνες και κυρίως οι διεθνείς, προσθέτουν στην οικονομία της πόλης των Ιωαννίνων συνολικότερα.

Τέλος και οι δυο συμφώνησαν ότι ο Ναυτικός αθλητικός όμιλος πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα του για να διατηρηθεί όπως και σήμερα σε υψηλό επίπεδο ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, υποσχέθηκε κάθε δυνατή στήριξη στον όμιλο των Ολυμπιονικών με δεδομένο ότι είναι ένα άθλημα που πρέπει να υποστηριχθεί γιατί και διακρίνεται κάθε χρόνο αλλά και γιατί η οικονομία της περιοχής μας τον χρειάζεται ακόμη πιο δυνατό για το συνολικότερο όφελος.

Στην συνάντηση εκτός του Προέδρου Δημήτρη Δημητρίου και του  Γ.Γ. κ. Βασίλειου Βασιλείου παρευρέθηκε ο διευθυντής κ. Ιωάννης Δασκαλόπουλος ενώ από τον πλευρά του ΝΟΙ εκτός της Προέδρου κας Μάρθας Παλαιοπάνου βρέθηκαν ο έφορος Δημοσίων σχέσεων και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου κος Γεώργιος Σαραλιώτης καθώς και ο έφορος-καθηγητής Φυσικής αγωγής κος Λάμπρος Ρίζος.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα