Σάββατο, 02/03/2024 | 09:35

Ικανοποίηση για την κίνηση των Θεοφανείων στην Ήπειρο- Θετικοί οιωνοί για Απόκριες και θερινή περίοδο

469 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/01/2023, 2:29 μμ | 0 σχόλια

Απόλυτα θετικός κρίνεται ο “απολογισμός” του τριημέρου των Θεοφανείων για την Ήπειρο, αφού οι επισκέπτες επέλεξαν όχι μόνο τα ορεινά αλλά και τις παραλίες σκορπίζοντας χαμόγελα στους επαγγελματίες του κλάδου.
Την ικανοποίησή του για την κίνηση εξέφρασε μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, υπογραμμίζοντας ότι απέδωσαν καρπούς οι συντονισμένες ενέργειες προβολής της περιοχής ως τόπο προορισμού για τους 12 μήνες του χρόνου.
“Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά” συμπληρώνει ο κ. Ιωάννου, ενώ και τα μηνύματα που έρχονται για τις γιορτές της Αποκριάς είναι ενθαρρυντικά.
Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι η καλοκαιρινή σεζόν του 2023 μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και μέσα στο Μάρτιο εφόσον δεν υπάρξουν επιπτώσεις από την πανδημία, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τον πληθωρισμό και την ακρίβεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Τουρισμού εξάλλου στο Πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” οι δικαιούχοι “ψήφισαν” Ήπειρο επιλέγοντας ως πρώτες προτιμήσεις τα Ιωάννινα και την Πάργα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα