Τετάρτη, 24/04/2024 | 14:02

2023 αστέρια να σας χαρίσουν τη λάμψη τους-Καλή χρονιά-Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

667 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/12/2022, 10:41 μμ | 0 σχόλια

Άλλη μία χρονιά φεύγει, άλλη μία χρονιά έρχεται. Κάθε φορά οι ευχές για καλή χρονιά, δίνουν και παίρνουν. Και υπάρχουν εκείνες οι χρονιές που φέρνουν τραγικές καταστάσεις και σφηνώνουν στη μέση της καρδιάς, όσο χρόνια κι αν περάσουν.

Και όταν υπάρχει αυτή η σφήνα, τότε το “Καλή χρονιά” βγαίνει σαν από συνήθεια. Τα χρόνια του κορονοϊού μας στέρησαν πολλά, μας στέρησαν ανθρώπους, τη ψυχική μας ισορροπία και γενικά δοκίμασαν με άσχημο τρόπο τις αντοχές όλων μας, να φύγουν και να μην ξανάρθουν.

Εύχομαι το 2023 να φέρει τόσες και άλλες τόσες χαρές που να τις θυμόσαστε σε όλη σας τη ζωή.Το 2023 να ταξιδέψετε… στους κόσμους που έχετε ονειρευτεί, στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής. Εύχομαι 2023 αστέρια να σας χαρίσουν τη λάμψη τους και 2023 φλόγες να κάψουν ότι σας εμπόδιζε να ορθοποδήσετε.

Αν το νέο έτος είναι ένα  λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της ζωής σας  και να σας την πλημμυρίσει μ’ αυτό που επιθυμείτε και ονειρεύεστε.

Αυτή τη χρονιά να είστε πάμπλουτοι στη χαρά και πάμφτωχοι στον πόνο.

Ένα νέο έτος με 2023 ελπίδες είναι εδώ και οι εραστές των πολύχρωμων καταστάσεων εδώ και καιρό προετοιμάζουν όσα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και θα ολοκληρωθούν προς τα τέλη Φεβρουαρίου του 2023.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας φέτος για 1,5 μήνα σε συνεργασία με όλους τους φορείς, όλους τους επαγγελματίες, όλους τους συλλόγους, θα καταπλήξει τα πλήθη, αφού έρχεται το Καρναβάλι της ζωής μας.

Παίρνουν μπροστά οι μηχανές για να μετατρέψουμε τον τόπο μας στον πιο χαρούμενο, πολύχρωμο, ευτυχισμένο προορισμό, τόσο τις μικρές, όσο και τις μεγάλες Απόκριες.

Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ζήσε την στο έπακρο και απόλαυσε την κάθε στιγμή. Με υγεία γιατί η υγεία είναι η βάση και η αφετηρία για οτιδήποτε.  Ευτυχισμένο το 2023. Πολλές ευχές για ότι κι αν κάνετε σας εύχομαι μόνο τα καλύτερα!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα