Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:22

Συνάντηση του Δημάρχου με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα”

312 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/12/2022, 2:21 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ .Νίκο Γεωργάκο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λεωνίδα Αργυρό πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” αποτελούμενη από τα μέλη κ. Χαράλαμπο Γκανάλα, κα. Καίτη Κοσμάτου, κα. Ευτυχία Παπαμιχαήλ. κ. Πάνο Νούσια και τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κατηνιώτη.
Οι κύριοι Γεωργάκος και Αργυρός συνεχάρησαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο του υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έναν φορέα που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε σχετικά:
“Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα”.
Είχαμε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, την ανάδειξη των μνημείων και της τοπικής ιστορίας και γενικότερα δράσεων που θα “φωτίσουν” το παρελθόν της Πρέβεζας και θα το αξιοποιήσουν καθιστώντας το προσβάσιμο τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για τους επισκέπτες της πόλης.
Ο Σύλλογος έχει αφήσει την “σφραγίδα” του όχι μόνο με εκδηλώσεις πολιτισμού αλλά και με καίριες παρεμβάσεις που αφορούν σημαντικά ζητήματα της πόλης.
Η άψογη συνεργασία μας όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά θα ήταν επιθυμία μας να διευρυνθεί με στόχο να “συγκεράσουμε” ιδέες, προβληματισμούς και απόψεις για την Πρέβεζα”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα