Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:31

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη

206 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/12/2022, 10:10 πμ | 0 σχόλια

Ηπειρώτισσες, Ηπειρώτες,

Υποδεχόμαστε απόψε το 2023.

Ένα χρόνο που προσδοκούμε να επαναφέρει την κανονικότητα στην καθημερινότητά μας και σε όλες τις κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια, ήταν χρόνια σκληρής δοκιμασίας: Αρχικά με την πανδημία και στη συνέχεια με τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία.

Το 2022 διέψευσε πολλές από τις προσδοκίες μας.

Δυσκόλεψε τη ζωή της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου.

Δεν έκαμψε όμως το ηθικό μας και η ανατολή του 2023 μας βρίσκει όρθιους, πολύ πιο δυνατούς, πιο ώριμους και ως άτομα και ως κοινωνία.

Απόψε είναι ευκαιρία και για έναν απολογισμό: για το τι έγινε τη χρονιά που έφυγε στην Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και για το τι περιμένουμε το 2023. Είναι και ώρα αυτοκριτικής. Μαθαίνουμε και από τα λάθη μας. Τα διορθώνουμε, γινόμαστε πάντα καλύτεροι.

Φέτος ο απολογισμός είναι χρήσιμος για έναν ακόμη λόγο: Στο τέλος του χρόνου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές.

Ως Περιφερειακή Αρχή, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τη θετική κρίση του κόσμου. Παρά τις δυσκολίες συνεχίσαμε τις μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος, δρομολογήσαμε νέα μεγάλα έργα, έχουμε σε εξέλιξη σημαντικές πρωτοβουλίες.

Σήμερα είναι ημέρα χαράς, προσμονής κι’ ελπίδας. Όλοι περιμένουμε το νέο έτος με αισιοδοξία για κάτι καλύτερο στη ζωή μας. Ας αφήσουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές μας, ας διαγράψουμε τις «μαύρες σκέψεις» και ας κάνουμε μια νέα αρχή, με πίστη ότι τα καλύτερα στη ζωή μας έρχονται.

Το 2023, να χαρίζει σε όλους Υγεία, προκοπή, ευτυχία.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα