Πέμπτη, 18/04/2024 | 21:10

Πρέβεζα-Πήγε να μας τρελάνει: Ο Κώστας Μπάρκας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η… ασχήμια της Εύας Καϊλή!

542 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/12/2022, 10:50 μμ | 0 σχόλια

 

Στην Εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, ήταν προσκεκλημένος (πρόσφατα) μεταξύ άλλων (Του Κώστα Καραγκούνη από τη ΝΔ και του Παύλου Χρηστίδη από το ΠΑΣΟΚ) και ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία Κώστας Μπάρκας.

Στον απόηχο της υπόθεσης Qataragate και με αφορμή την εμπλοκή της Εύας Καϊλή, ο βουλευτής Πρέβεζας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η ασχήμια της Εύας Καϊλή και πήγε να μας…τρελάνει!

Ασφαλώς και δεν αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού πρόκειται περί πολύ όμορφης γυναίκας, αλλά τη λέξη ασχήμια τη χρησιμοποίησε για το πολιτικό στίγμα που αφήνει αυτή η υπόθεση και που βεβαίως έχει αρνητικό πρόσημο. “Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ασχήμια της εν λόγω κυρίας” είπε αρχικά ο Κώστας και μας σόκαρε ολίγον.

Συνέχισε βέβαια επισημαίνοντας: Με ενδιαφέρουν τα απότοκα της ασχήμιας της εν λόγω κυρίας. Και είμαι πάρα πολύ ευθύς σε αυτό που λέω. Το γιατί δεν διέγραψε ο κύριος Ανδρουλάκης την κυρία Καϊλή ας το απαντήσει το ΠΑΣΟΚ. Το γιατί είναι Δούρειος Ίππος και πως λειτουργούσε η κ. Καϊλή όντως, ψηφίζοντας κάποια πράγματα σε συνεργασία με το Λαϊκό κόμμα με τη ΝΔ, ας το απαντήσει η Νέα Δημοκρατία. Η συγκεκριμένη κυρία αφήνει μια ασχήμια στο πολιτικό σύστημα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν τα αρπάζουμε και ευελπιστώ να έλειπε ένα εικοσάρικο από τον πάκο των χρημάτων που είδαμε, που φέρεται να είχε στην κατοχή της, να τα δώσουμε στο άτυχο αυτό παιδί, να σώσουμε τη ζωή του. Εγώ ίδιος με την κυρία αυτή δεν είμαι. Ασχολούμαι με την πολιτική για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου, ασχολούμαι με την πολιτική για να προσπαθώ να λύνω προβλήματα του τόπου μου της Πρέβεζας ή της χώρας. Διαφωνούμε και με τους δύο (δείχνοντας τον κ. Καραγκούνη και τον κ. Χρηστίδη) συμφωνούμε όμως ότι υπάρχουν εθνικές στρατηγικές, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Η κυρία αυτή ήταν επικεφαλής του ΑΝΤΙ ΣΥΡΙΖΑ μετώπου.”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα