Σάββατο, 20/04/2024 | 00:00

Πρέβεζα: Ο Γιώργος Δημητρίου έδωσε τα χέρια με τον Ανδρουλάκη -Ετοιμάζει το κουστούμι του υποψήφιου βουλευτή

778 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/12/2022, 10:17 μμ | 0 σχόλια

 

Αυτή η εικόνα σε πολύ μεγάλο βαθμό μας παραπέμπει στο άμεσο μέλλον…

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση σας είχε γράψει πρν λίγο καιρό για τη δεδομένη υποψηφιότητα του Γιώργου Δημητρίου στο νομό Πρέβεζας, στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνεται ο Γιώργος Δημητρίου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη και τον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Δεδομένα λοιπόν όπως όλα δείχνουν υποψήφιος βουλευτής του νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Δημητρίου, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται και το γεγονός της αύξησης του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας με την υποψηφιότητα του Γιώργου. Αυτό που μέχρι στιγμής είναι άγνωστο είναι σε τι ποσοστά θα φτάσει η αύξηση του ποσοστού.

Σε κάθε περίπτωση με την υποψηφιότητα του Γιώργου Δημητρίου το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι είναι κίνημα λαού. Βάζει ένα υποψήφιο βουλευτή από τα σπλάχνα της κοινωνίας, από τον λαό για τον λαό.

Να ευχηθούμε προκαταβολικά καλή επιτυχία στον Γιώργο Δημητρίου ως υποψήφιου βουλευτή του νομού Πρέβεζας, ή να περιμένουμε μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος;

Η φωτογραφία πάντως είναι αδιάψευστος μάρτυς, ο Γιώργος Δημητρίου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και το πιο πιθανό, είναι ο Γιώργος να ετοιμάζει το … κουστούμι του υποψήφιου βουλευτή!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα