Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:29

Πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Πρέβεζα

324 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/12/2022, 12:01 μμ | 0 σχόλια

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και οι βασικοί άξονες του προγράμματός του ενόψει των εθνικών εκλογών του 2023 παρουσιάστηκαν σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην Θεοφάνειο αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα με ομιλητές τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον βουλευτή Εύβοιας Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη.
Η πολιτική ομιλία ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάκη Νικολόπουλου, ενώ αμέσως μετά ο συντονιστής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Βησσάρης Μίχας απεύθυνε χαιρετισμό ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Ν.Δ και τον Κυριάκο Μη-τσοτάκη.
Στην τοποθέτησή του ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας έκανε λόγο για κρίση δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι το επόμενο διάστημα είναι χρόνος μαχών για όλους και θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης.


Ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός υποστήριξε ότι η κυβέρνηση απέτυχε σε όλους τους τομείς, ενώ έθεσε και ο ίδιος ζήτημα δημοκρατίας .
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο νομοσχέδιο για την υγεία χαρακτηρίζοντάς το ως υγειονομικό έγκλημα και ταφόπλακα για το ΕΣΥ, καλώντας τους πολίτες να ενημερωθούν για τις κοστολογημένες και τεκμηριωμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της χώρας που έχει εκπονήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη καταφέρθηκε και ο βουλευτής Εύβοιας Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, χαρακτηρίζοντάς τον ως πρωθυπουργό των λίγων οποίος επενδύει στο φόβο κερδοσκοπώντας εις βάρος των πολιτών. Ο κ. Χατζηγιαννάκης αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να αποκτήσει μεγάλες βάσεις στον τομέα αυτό προκρίνοντας πλατιές συμμαχίες και ευρείες συνεργασίες.
Η πολιτική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις και παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα