Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:06

Θεσπρωτία: Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον αγνοούμενο αγρότη – Βρέθηκε νεκρός στον ελαιώνα του

526 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/12/2022, 1:52 μμ | 0 σχόλια

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Θεσπρωτία για τον 62χρονο αγρότη που παρέμενε αγνοούμενος. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας…

Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στην περιοχή της Βρυσέλλας Φιλιατών στη Θεσπρωτία, με τους στενούς συγγενείς του 62χρονου να παραμένουν συντετριμμένοι. Ο άτυχος αγρότης βρέθηκε νεκρός στον ελαιώνα του, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του. Οι δικοί του άνθρωποι είχαν ξεκινήσει να τον ψάχνουν και ήταν εκείνοι τελικά που τον βρήκαν νεκρό, λίγες ώρες αργότερα.

Νεκρός εντοπίστηκε, 62χρονος, που αγνοούνταν στην περιοχή της Βρυσέλλας Φιλιατών στη Θεσπρωτία. Ο άτυχος άνδρας, έλειπε από χθες το πρωί (13-12-2022) από το σπίτι του, καθώς είχε πάει σε ελαιώνα του για συγκομιδή ελιών.

Καθώς, οι ώρες περνούσαν και δεν επέστρεψε σπίτι του, οι οικείοι του ανησύχησαν, άρχισαν να τον αναζητούν και τελικά εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο ελαιώνα του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία που περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να διενεργηθεί το αργότερο μέχρι αύριο.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα