Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:13

Διανομή προϊόντων από τον Δήμο Πρέβεζας σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

268 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/12/2022, 8:53 πμ | 0 σχόλια

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                ΠΡΕΒΕΖΑ   09/12/2022

ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Β.Μ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ           ΠΡΟΣ:M.M.E

                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διανομή προϊόντων  Δεκεμβρίου 2022 από το Δήμο Πρέβεζας για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

Ο Δήμος Πρέβεζας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020 για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD),  ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι    στις  13/12/2022 ημέρα Τρίτη ώρες 9.30 ως 13.30  και στις 14/12/2022 ημέρα  Τετάρτη  8.30 ως 13.30 θα πραγματοποιηθεί  διανομή προϊόντων ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου (χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, μανταρίνια, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο και χυλοπίτες) στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). 

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΕΒΑ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΒΑ του Δήμου Πρέβεζας, που βρίσκεται στην περιοχή της Νεάπολης Πρέβεζας /οδός Ιατρού Γερογιάννη 16 – Πυροβολικό.

Οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται ατομικά με τηλεφωνική κλήση από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, και θα λαμβάνουν και -sms- μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο,  για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής. Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι, τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν, με τη συνδρομή και των στελεχών των προγραμμάτων “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”.

 Συνιστάται στους δικαιούχους να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση (ο ίδιος ο δικαιούχος). Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.  Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται  η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

 α) Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους. 

β)  Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ) 

γ)  Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜHΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

                             ΤΕΒΑ / FEAD

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας

                            προς τους Απόρους

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα