Οπιο γρήγορος, ευχάριστος και με μηδέν κόστος τρόπος να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών είναι οι ταινίες. Σίγουρα έχετε τη δική σας λίστα με τις αγαπημένες για την εποχή και ίσως έχετε ήδη δει κάποιες από αυτές στο Netflix. Εμείς, βρήκαμε ποια σας ταιριάζει με βάση το ζώδιό σας.

Κριός – The Holiday Calendar

Μερικές φορές είναι καλό να δεχόμαστε και λίγη βοήθεια. Στην ταινία, η Abby καταφέρνει να βρει την δουλειά των ονείρων της έχοντας πολύτιμους συμμάχους φίλους και οικογένεια.

Ταύρος – White Christmas

Εντυπωσιακό σκηνικό στο Βερμόντ και χριστουγεννιάτικη υπερβολή; Ακούγεται ταιριαστό για έναν Ταύρο. Τα τραγούδια και οι χορογραφίες θα σας κάνουν να ονειρευτείτε τα δικά σου λευκά Χριστούγεννα.

 

Δίδυμος – Holiday in the Wild

Το ζώδιο αυτό ξέρει μερικά πράγματα για την αλλαγή. Αυτό ακριβώς διαπιστώνει και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, Kate Conrad, που ενώ ετοιμάζεται για δεύτερο μήνα του μέλιτος, καταλήγει να κάνει μόνοι της Χριστούγεννα σε ένα καταφύγιο ελεφάντων. Τελικά, αυτό ήταν που χρειαζόταν στη ζωή της.

 

Καρκίνος – Last Christmas

Ακριβώς όπως κάθε Καρκίνος, έτσι και η Kate στην ταινία έχει απογοητευτεί από τα Χριστούγεννα και βάζει συναισθηματικούς φραγμούς. Αυτή η γιορτή όμως έχει τη δύναμη να γκρεμίζει τα τείχη και να σε γεμίζει με χαρά.

 

Λέων –  A Christmas Prince: The Royal Wedding

Αυτό το ζώδιο έχει μια σύνδεση με τις βασιλικές οικογένειες. Μπορεί, λοιπόν, να ταυτιστεί με την Amber όσο προετοιμάζεται για τον γάμο της με τον πρίγκιπα της Aldovia και το πρωτόκολλο φέρνει περισσότερους μπελάδες παρά ευτυχία.

 

Παρθένος – The Holiday 

Η διάσημη εκπρόσωπος του ζωδίου Cameron Diaz ενασαρκώνει την Amanda που έχει μια δυσκολία στο να αφαιθεί και να κλάψει. Μαζί με την Kate Winslet, τον Jude Law και τον Jack Black κάνουν αυτή την ταινία μία από τις καλύτερες για τις γιορτές και πρώτη επιλογή για κάθε Χριστούγεννα από εδώ και πέρα.

 

Ζυγός – Entertaining Christmas

Η Candance δεν θέλει τίποτα παραπάνω από το να εντυπωσιάσει τη μαμά της και να αναβιώσει την κληρονομιά των Livingstone, κάτι που σίγουρα ένας Ζυγός θέλει να κάνει. Θα τα καταφέρει η Candance να δείξει ότι είναι το μέλλον της οικογένειας και να φέρει χαρά σε μία άξια οικογένεια την ίδια στιγμή;

 

Σκορπιός – Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θεωρούνται συνήθως εμπαθείς και υπολογιστικοί. Δε σας θυμίζει αυτό λίγο τον Grinch; Παρόλα αυτά, όπως εκείνος προσπάθησε να κλέψει τα Χριστούγεννα, οι Σκορπιοί χτίζουν βαθιές σχέσεις με τους γύρω τους.

 

Τοξότης – Christmas Belle

Εκτιμούν την εξυπνάδα και αυτό κάνει και η Belle που αναλαμβάνει να διαχειριστεί ένα παλιό αρχοντικό που είναι προς πώληση. Θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τον ιδιοκτήτη του;

 

Αιγόκερως – Holidaze

Στους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου αρέσει να δουλεύουν σκληρά για να κατακτήσουν τους στόχους τους αλλά υπάρχουν κι άλλα στη ζωή πέρα από αυτό. Η Melody είναι μια businesswoman που θα το διαπιστώσει αυτό όταν θα πάθει ένα ατύχημα και θα δει πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή της αν έμενε στον τόπο που γεννήθηκε.

 

Υδροχόος – A Christmas Carol

Αρχικά μπορεί αυτή η ταινία να μοιάζει περίεργη όσον αφορά το ανθρωπιστικό πνεύμα του ζωδίου. Βλέποντας όμως τον Scrooge θα διαπιστώσει ότι με το να βοηθά κανείς τους άλλους είναι ο μοναδικός τρόπος, για να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

Ιχθύς – The Good Witch’s Gift

Η Cassie Nightingale φαίνεται να γνωρίζει πάντα τι συμβαίνει στους ανθρώπους της πόλης της. Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της προγραμματίζουν να παντρευτούν την Ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά θα τα καταφέρουν με τα προβλήματα που εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο;