Πέμπτη, 02/02/2023 | 22:49

Δωρεάν σεμινάριο για τα Ηλεκτρονικά βιβλία και τους Φ.Η.Μ. σήμερα στην Πρέβεζα

119 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/12/2022, 10:41 πμ | 0 σχόλια

Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Νομού Πρέβεζας (Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Νομού Πρέβεζας), στην προσπάθεια του για άμεση και έγκυρη ενημέρωση, προσπαθεί να ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς όσο και τους Επιχειρηματίες του Νομού Πρέβεζας για τις εξελίξεις και υποχρεώσεις που τους αφορούν και για τις τυχόν ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο για θέματα που αφορούν τις μικρές-μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το επίκαιρο δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 16:00 στη Θεοφάνειο, σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Prosvasis.
Το θέμα του σεμιναρίου είναι “Οι τρέχουσες εξελίξεις στα My data και τους Φ.Η.Μ., τι πρέπει να γίνει ως 31/12/2022 από τις επιχειρήσεις και τι αναμένουμε από 01/01/2023”.
Εισηγητής είναι ο κ. Ιωάννης Τριανταφύλλου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Λογιστή Φοροτεχνικός και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με Συντονιστή τον κ. Αλωνιάτη Απόστολο Συγγραφέα Φορολογικών Βιβλίων, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, Αντιπρόεδρο Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα