Τετάρτη, 24/04/2024 | 21:41

Χαλαρές στιγμές για τον παραιτηθέντα γραμματέα της Ν.Ε. Πρέβεζας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

777 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/11/2022, 11:14 μμ | 0 σχόλια

 

Μετά την σαρωτική του επικράτηση στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας και την εκλογή του ως γενικός γραμματέας του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου για τον Σπύρο Κόκκαλη να υποβάλλει την παραίτησή του. Έγινε όμως και γραπτώς και αρχικά προφορικώς!

Είναι σίγουρο ότι το μπρίο, η σπιρτάδα, η ζωηράδα και η αγωνιστικότητα του Σπύρου Κόκκαλη είναι στοιχεία από αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ο Ίδιος δηλώνει ρητά, κατηγορηματικά, προφορικά, γραπτά και προς πάσα κατεύθυνση ότι η παραίτησή του οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους.

Όπως έκανε αίσθηση η υποψηφιότητα και η εκλογή του ως γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, έτσι έκανε αίσθηση και η παραίτηση του Σπύρου Κόκκαλη. Στον στενό κύκλο της παρέας του, υπήρχε ένα τρόπον τινά μούδιασμα, από την άλλη ο Σπύρος είναι πάντα παιδί, είναι πλέον μεγάλο παιδί και παίρνει επί το πλείστον σωστές αποφάσεις.

Φαντάζεστε να τον αφομοίωνε μια κομματική ιδιότητα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, είναι κάτι που δεν θα ήταν πιθανό να συμβεί,  πιθανότερο θα ήταν ο Σπύρος να τα άλλαζε όλα.

Έτσι τα έφερε η ζωή και η πολιτική… Και η πολιτική και η ζωή, συνεχίζονται…

Δεν πέρασαν παρά 2-3 μέρες και ο Σπύρος Κόκκαλης εθεάθη με αγαπημένους του φίλους σε χαλαρές στιγμές στο κατάστημα ¨ΜΕΝΤΑ” στην Πρέβεζα.

Βασίλης Γιάπρος, ΑΦΟΙ Σουλιώτη και εντελώς τυχαία εμφάνιση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου.

Στο εσωτερικό του καταστήματος σύμφωνα με πηγές ήταν ο ο πρώην νομάρχης Βασίλης Ιωάννου με τον πρώην προϊστάμενο του ΟΑΕΔ στο νομό Πρέβεζας Δημήτρη Κώτση, ενώ λίγες μέρες πριν στο ίδιο κατάστημα εθεάθη ο… “Στρατηγός” Δημήτρης Σιόρεντας.

Ακόμα και η κίνηση που κάνει με το χέρι στη φωτογραφία,  δείχνει την χαλαρότητα και την ταχύτητα που βγάζει στις στροφές της ζωής.

Τιτανοτεράστιος Σπύρος Κόκκαλης, με την υπέροχη παρέα του.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα