Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:01

Τραμπούκικη έφοδος στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού – Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για 15.000€

382 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/11/2022, 11:42 πμ | 0 σχόλια

Αστυνομία με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, η οποία έχει χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό, προκειμένου να της κάνουν έξωση.
Όπως κατήγγειλε η ίδια στο OPEN, άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά και ηλεκτρικό πριόνι και μάλιστα – σύμφωνα με την ίδια- ο δικαστικός κλητήρας τη χτύπησε στο χέρι.

Ακολούθησαν σκηνές με άνδρες μεταφορικής εταιρίας να καταγράφουν και να απομακρύνουν τα πραγματά της ενώ έξω από το σπίτι από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί ένοικοι της πολυκατοικίας και αλληλέγγυοι, προκειμένου να της συμπαρασταθούν.

Κι ενώ στο διαμέρισμα είχε μεταφερθεί νέα πόρτα ασφαλείας προκειμένου να σφραγιστεί, αλληλέγγυοι κατάφεραν να εμποδίζουν την τοποθέτησή της.

Αυτή τη στιγμή μέσα στο διαμέρισμά της βρίσκονται αλληλέγγυοι αλλά και βουλευτές της αντιπολίτευσης. Μεταξύ αυτών ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης και ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κρίτων Αρσένης.
Στο σημείο έφτασε και η Όλγα Γεροβασίλη η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τον επικεφαλής των αστυνομικών για τη βίαιη εισβολή στο σπίτι της δημοσιογράφου. “Ποιος ήταν μέσα, ο Ρωχάμης και μπήκατε έτσι;” φέρεται να ρώτησε η Όλγα Γεροβασίλη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα