Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:52

Σημαντική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για φορολογικά θέματα σε συνεπικουρία με τον Σ. Ε.Ε.Λ.ΦΟ.

289 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/11/2022, 2:53 μμ | 0 σχόλια

Σημαντική ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για φορολογικά θέματα σε συνεπικουρία με τον Σ. Ε.Ε.Λ.ΦΟ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08/11/2022 στη Θεοφάνειο αίθουσα εκδηλώσεων ενημερωτική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις και λογιστές του Νομού Πρέβεζας για θέματα που αφορούν τις τρέχουσες φορολογικές εξελίξεις.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενδελεχής ενημέρωση των λογιστών αφενός αλλά και των επιχειρήσεων αφετέρου που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας επί των βασικών αξόνων και ζητημάτων φορολογικού ενδιαφέροντος με έμφαση στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας κ. Μπούρης Ιωάννης, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην άριστη συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων, βάσει τις οποίας έχουν επιλυθεί πλειάδα προβλημάτων που έχουν ανακύψει.
Από την πλευρά του ο κ. Σταυρίδης Απόστολος Πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Νομού Πρέβεζας, ευχαρίστησε το Επιμελητήριο για την άψογη διοργάνωση της ημερίδας, και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μελλοντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις.
Εισηγητές στην ημερίδα ήταν ο κ. Γεώργιος Κορομηλάς, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών,
ο κος Βαρσάμης Χρήστος, Στέλεχος Μηχανογραφικής Λογιστικών Γραφείων, ο κος Λεμονόπουλος Κωνσταντίνος, CEO της Αφοί Λεμονόπουλοι ΕΠΕ, και ο κος Χαρισιάδης Δημήτριος, Διευθύνων Σύμβουλος της Condorex Consulting Services LTD.

 


Οι εν λόγω εισηγητές ανέλυσαν θέματα που άπτονται του φορολογικού ελέγχου των επιχειρήσεων, των υποχρεώσεων και ελέγχων των επιχειρήσεων, της ασφάλειας δεδομένων επιχειρήσεων, τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων αναφορικά με το ΓΕ.ΜΗ., του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.
Οι συμμετέχοντες έλαβαν ολοκληρωμένες και σαφείς απαντήσεις και η ημερίδα έληξε σε κλίμα γενικής ικανοποίησης, με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας να υπόσχεται στα μέλη ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις με επίκαιρη θεματολογία, προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντα και στις ανάγκες ενημέρωσης των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα