Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:28

Πρέβεζα: Σε δύο περιστατικά, δύο ΙΧ, άνδρας & γυναίκα είχαν Άγιο-Δύο πυροσβεστικά οχήματα & 4 περιπολικά έδρασαν!

839 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/11/2022, 11:00 πμ | 0 σχόλια

 

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο πτώσεις μεγάλων δέντρων στην Εθνική οδό Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας  σε δύο ΙΧ, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η μία στο ύψος που είναι η είσοδος του Νικόπολις κλαμπ στο Μονολίθι και η άλλη μετά την στροφή Καστροσυκιάς στο λάκκο Κυρίτση.

Η γυναίκα οδηγός του ΙΧ έφευγε από Καστροσυκιά και στο ύψος που είναι η είσοδος του Nicopolis Club έπεσε δέντρο στο αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να μπει σε χαντάκι και να της κλείσει το δρόμο. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές ζητούσε βοήθεια, σταμάτησε ένας οδηγός άλλου ΙΧ για να τη βοηθήσει και στη συνέχεια στον τόπο που έγινε η πτώση του δέντρου και εγκλωβίστηκε το ΙΧ με τη γυναίκα, έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής και 4 οχήματα της αστυνομίας.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν μαζί τους πριόνια και έπιασαν κατευθείαν δουλειά, με αποτέλεσμα τον απεγκλωβισμό της γυναίκας η οποία  περισσότερο για προληπτικούς λόγους διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας. Ο άνδρας που σταμάτησε να βοηθήσει τη γυναίκα, φεύγοντας και στο ύψος που είναι ο λεγόμενος “Λάκκος του Κυρίτση”  δέντρο πλάκωσε το αυτοκίνητό του και δεν έπιανε σήμα το κινητό του τηλέφωνο και το μόνο που μπόρεσε να καλέσει ήταν το 112.

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις άπαντες οφείλουν να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να καλούν το 112.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον τόπο που σημειώθηκε η πρώτη πτώση δέντρου στο ύψος που είναι η είσοδος του Νικόπολις κλαμπ πέρασε και ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου Γιώργος Σαρηγιάννογλου, ο οποίος ρώτησε για την υγεία της γυναίκας.

Είχαν Άγιο και η οδηγός και ο οδηγός των ΙΧ στα δύο περιστατικά, ενώ από την πλευρά τους ευχαριστούν θερμά την Πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας και την αστυνομία Πρέβεζας. Είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους!

Η κατάσταση στην Εθνική οδό ωστόσο εξακολουθεί να εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, αξίζει να τονίσουμε ότι στο Μονολίθι και σε διάφορα σημεία όπως είναι το Nicolopolis Club αλλά και το Camping του Καλλίμαχου υπάρχουν δέντρα που είναι ετοιμόρροπα και είναι πολύ πιθανό με αέρηδες σαν αυτούς της 22ας Νοέμβρη να πέσουν. Η Αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πρέβεζας επιβάλλεται να επιληφθεί του θέματος για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Ο Πανάγαθος Θεός να έχει πάντα καλά την οδηγό και τον οδηγό των δύο οχημάτων και να είναι περαστική η άσχημη περιπέτεια που βίωσαν!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα