Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:25

Πρέβεζα: Να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που βανδάλισαν στο Πάρκο Δημοκρατίας

914 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/11/2022, 12:19 μμ | 0 σχόλια

Θλίψη προκάλεσαν οι βανδαλισμοί που προξένησαν άγνωστοι στο υπαίθριο γυμναστήριο που διαμόρφωσε ο Δήμος Πρέβεζας στο πάρκο Δημοκρατίας απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο. Τα όργανα άθλησης είχαν τοποθετηθεί πριν δύο περίπου εβδομάδες και αποτελούσαν ήδη σημείο συνάντησης για δημότες όλων των ηλικιών. Οι δράστες προξένησαν ζημιές σε κάποιο από αυτά προκαλώντας θλίψη και αγανάκτηση για την πράξη τους που στρέφεται κατά της πόλης και των δημοτών.

Επειδή τα φαινόμενα αυτά βλάπτουν την καθημερινότητα των Δημοτών, θα πρέπει να μπει τέλος στην ανοχή όσων βανδαλίζουν τη δημόσια περιουσία.

Από τη μία καταστρέφουν μπασκέτες, από την άλλη καταστρέφουν στο πάρκο της Δημοκρατίας το υπαίθριο γυμναστήριο που δημιούργησε ο Δήμος Πρέβεζας.

Ο Δήμος Πρέβεζας θα πρέπει να προχωρήσει σε μηνύσεις κατ’ αγνώστων -αν δεν το έχει πράξει ήδη- η ασφάλεια Πρέβεζας να διεξάγει ενδελεχή έρευνα, να βρεθούν οι ένοχοι και όχι μόνο να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη αλλά να τιμωρηθούν και παραδειγματκά.

Πρέπει να μπει τέλος στην ανομία, στην ασυδοσία και στις πράξεις ψυχικά διαταραγμένων ατόμων, όποιας ηλικίας κι αν είναι. Να εφαρμοστεί ο νόμος, να τιμωρηθούν οι ένοχοι! Δεν πάει άλλο…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα