Σάββατο, 20/04/2024 | 15:31

Πρέβεζα: Νέα εκκίνηση σε πολυετές αίτημα των Δημοτών-Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο!

434 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/11/2022, 11:33 πμ | 0 σχόλια

Νέα εκκίνηση για την πίστα motocross στη θέση Κούκος στην Πρέβεζα, με πρωτοβουλίες της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου. Η Πρέβεζα που στα τέλη της δεκαετίας του 80 και αρχές της δεκαετίας του 90, έφερνε κόσμο από παντού με αμέτρητες επισκέψεις για τους αγώνες motocross βρίσκει ξανά μπράβο στον Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή που έδωσαν ζωή στην πίστα του Κούκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου δόθηκε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο για την προσφορά του.

Φανερά ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Πρέβεζας για τη θετική εξέλιξη σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ως εξής:

“Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν ένας στόχος αποτελεί μία νέα εκκίνηση και προσφέρει χαρά και ικανοποίηση σε πολυετή αιτήματα των δημοτών. Αυτό έγινε την Κυριακή όπου η καρό σημαία εδωσε την εκκίνηση επιτέλους στην πίστα motocross στη μοναδική θέση Κούκος όπου οδηγοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θεατές απόλαυσαν το αγαπημένο τους σπορ με διπλή θεα στο Ιόνιο και τον Αμβρακικό. Ευχαριστώ θερμά για την τιμητική πλακέτα που μου προσφέρθηκε για την προσπάθεια να κάνουμε ένα κοινό όραμα για την ευρύτερη περιοχή πράξη, συνεχίζουμε σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τις ομάδες των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού ώστε η πίστα να φιλοξενεί όλο και πιο πολλούς εντυπωσιακούς αγώνες motocross!”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα